to jesteśmy idealnie w tym samym dniu ciąży, u mnie też 14+3 i używam aplikacji ciąża+ i pokazuje mi ładnie drugi trymestr.hahaha wedlug preglife nadal nie jesgtem w 2 trymestrze 14 tc 3+3 mc kalendarzowy 3 mc ciazowy 4 trym 1 XD
co za zlooo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to jesteśmy idealnie w tym samym dniu ciąży, u mnie też 14+3 i używam aplikacji ciąża+ i pokazuje mi ładnie drugi trymestr.hahaha wedlug preglife nadal nie jesgtem w 2 trymestrze 14 tc 3+3 mc kalendarzowy 3 mc ciazowy 4 trym 1 XD
co za zlooo.
Zależy jaka aplikacja. Według jednej jestem w drugim trymestrze według drugiej nie jestemto jesteśmy idealnie w tym samym dniu ciąży, u mnie też 14+3 i używam aplikacji ciąża+ i pokazuje mi ładnie drugi trymestr.
Cześć krwawienie z dziąseł mam już 2 tygodni. Jednak największe jest wieczorem. Za to mam zatkany nos i co dmucham nos to pojawia się krew na papierze. Za to radość nieziemska mam już 14 tydzień +1 dzień.Hej Mamuśki jak dzisiaj Wasze samopoczucie?
U mnie pojawiło się krwawienie dziąseł, nawet podczas jedzenia. Plus czuję takie pulsowanie w dziąsłach. Nie jest to ból, raczej dyskomfort. Jakby były jakieś nabuzowane
O tak, zatkany nos męczy mnie już kilka tygodni. I też wydmuchuję z krwią. Najgorsze spanie z zatkanym nosemCześć krwawienie z dziąseł mam już 2 tygodni. Jednak największe jest wieczorem. Za to mam zatkany nos i co dmucham nos to pojawia się krew na papierze. Za to radość nieziemska mam już 14 tydzień +1 dzień.
I nic na to nie pomaga. Nawet dodatkowe nawilżanie powietrza w sypialni.O tak, zatkany nos męczy mnie już kilka tygodni. I też wydmuchuję z krwią. Najgorsze spanie z zatkanym nosem
Ja zatkany nos mam już kilka dni i codziennie z rana też z krwią wydmuchuje od wczoraj wieczora boli mnie gardło ale tylko z prawej strony do doopyO tak, zatkany nos męczy mnie już kilka tygodni. I też wydmuchuję z krwią. Najgorsze spanie z zatkanym nosem
Mi czasem pomaga przy zasypianiu odchylenie głowy mocno do tyłuI nic na to nie pomaga. Nawet dodatkowe nawilżanie powietrza w sypialni.
Od razu pij herbatę z cytryną i miodem ja nawet zjadam 1-2 łyżeczki miodu. Słodkie niesamowicie, ale mi pomagaJa zatkany nos mam już kilka dni i codziennie z rana też z krwią wydmuchuje od wczoraj wieczora boli mnie gardło ale tylko z prawej strony do doopy
Zazdroszczę. Mnie łapie z przewagi nad ranem. Po którymś wstaniu do toalety. Widocznie taki urokMi czasem pomaga przy zasypianiu odchylenie głowy mocno do tyłu