reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2021

reklama
Chyba zaczyna mi pęcherz swirowac 🙈 coraz częściej muszę siku, dopiero byłam i znów muszę i czuje też właśnie takie bóle jakby na środku to może macica się już powiększa? 🤔I wtedy zaraz latam do kibelka
Też mam takie bóle i też obstawiam, że to macica sobie robi miejsce, a mój mąż mówi, że mała lub mały się zakotwicza :-D i stąd te bóle. Ja mam nawet czasem takie żgnięcia, że tak powiem. Mam nadzieję, że to w miarę norma :-)

Zrobiłam betę, w środę powtórzę i zobaczymy. Byłam u położnej przelotem. Kazała się oszczędzać i zadzwonić jak będę miała wyniki bety. Była chyba dość optymistycznie nastawiona do tego wszystkiego, więc póki jest szansa, będę się jej trzymać kurczowo.

@anio0 ja też byłam😁 u mnie wyniki będę dopiero koło 17
Wydaje mi się że przy mnogiej chyba beta też powinna być wysoka, a miałam tylko 76. Ale ciekawość mnie teraz zżera :D
A badalas tylko raz betę? Bo to późniejsze przyrosty są mega wysokie z tego co dziewczyny pisały na forum. Kiedy masz wizytę?

@anio0 ja też byłam😁 u mnie wyniki będę dopiero koło 17

A badalas tylko raz betę? Bo to późniejsze przyrosty są mega wysokie z tego co dziewczyny pisały na forum. Kiedy masz wizytę?
Byłam właśnie dzisiaj, zobaczymy :) Wizyta 19.02 ale jak już będą wyniki drugiej bety to zadzwonię do lekarza i podpytam czy termin wizyty jest ok.
Ja to nie wiem, mam wrażenie jakbym zdiagnozowała sobie kolejną przypadłość typu niedoczynność tarczycy, a nie ciążę :D ciągle w to nie mogę uwierzyć.

Byłam właśnie dzisiaj, zobaczymy :) Wizyta 19.02 ale jak już będą wyniki drugiej bety to zadzwonię do lekarza i podpytam czy termin wizyty jest ok.
Ja to nie wiem, mam wrażenie jakbym zdiagnozowała sobie kolejną przypadłość typu niedoczynność tarczycy, a nie ciążę :D ciągle w to nie mogę uwierzyć.
Będzie dobrze😘, jak będziesz dzwoniła to popytaj o ten wysoki progesteron. Ja jeszcze teoretycznie przed terminem @ więc zobaczymy co beta pokaże dzisiaj i w środę

reklama
Ja jutro mam wizytę i nie mogę się doczekać [emoji854] pewnie tylko pęcherzyk będzie ale i tak będę szczęśliwa i spokojniejsza :) chociaż niby w aplikacji wyczytałam że serduszko pojawia się 21 dni od zapłodnienia więc być może jednak coś będzie [emoji848]czas pokaże [emoji28]
To czekam, na którą wizyta? I który to tc u Ciebie?

Do góry