reklama
Elph
Fanka BB :)
83,5, a norma dla pierwszego trymestru jest do 44,3. Mój wynik wchodzi w normę dopiero w trzecim trymestrze (chociaż do drugiego już niewiele brakuje, tam norma do 83,3) Z dwojga złego lepiej w tą stronę, ale trochę mnie to martwi.A jaki masz wynik proga?
anio0
Ja mam plamienia dzisiaj takie brązowe, stąd myśl o becie. Nie wiem czy jest jeszcze sens się nastawiać pozytywnieJa też o tym myślałam, ale niewiem czy ma to sens tak szybko, jak rano kreska na teście wyjdzie to może pójdę,to co razem raźniej?
Agnieszka_1988
Przykro mi że się stresujesz. Trzymam kciuki. Jeszcze nie wszystko przesądzone. Sprawdź czy beta rośnie i idź do lekarza po ewentualny progesteron na plamienie. Niech spojrzy czy jakaś torbiel albo krwiak się nie zrobił. Może będziesz musiała leżeć. Ale nic Ci więcej nie poradzimy. Dwa badania bety i lekarz i to tylko da Ci informację na czym stoisz. Myśl pozytywnie [emoji173]
Ja mam plamienia dzisiaj takie brązowe, stąd myśl o becie. Nie wiem czy jest jeszcze sens się nastawiać pozytywnie [emoji85]
Mecenasowa27
Wg mnie testy są ok. Kreska na wieczornym teście jest chyba nawet delikatnie mocniejsza niż na poprzednich ale chyba nie ma się co tym przejmować bo test nie był robiony z porannego moczu. Jak masz jeszcze testy to zrób z ciekawości rano, a najlepiej tak jak dziewczyny mówią, zrób przyrost bety. Ona jest bardziej wiarygodna od testów. Testy jak robisz i prownujesz je to też najlepiej by wszytskie były tej samej firmy i czułości.
Tu z lewej testy sprzed 2 dni. Ten mocniejszy z rana. A z prawej dzisiejszy wieczorny.
Zobacz załącznik 1235703
Elph
Jest sens! Stres może tu tylko zaszkodzić, a czytałam że plamienia się często zdarzają i nie oznaczają nic złego, ale zawsze trzeba to skonsultować z lekarzem.Ja mam plamienia dzisiaj takie brązowe, stąd myśl o becie. Nie wiem czy jest jeszcze sens się nastawiać pozytywnie
Mooni89
A może ciąża mnoga? Jakaś dziewczyna kiedyś na forum miała bardzo wysoki wynik proga i okazało się, że bliźniaki są w brzuszku83,5, a norma dla pierwszego trymestru jest do 44,3. Mój wynik wchodzi w normę dopiero w trzecim trymestrze (chociaż do drugiego już niewiele brakuje, tam norma do 83,3) Z dwojga złego lepiej w tą stronę, ale trochę mnie to martwi.
Mooni89
Nie stresuj się póki co, bo na początku plamienia a na dodatek brązowe nie świadczą o niczym złym, gorzej gdyby to była żywa krew, choć też nie zawsze zwiastuje coś złego. Jeśli masz możliwość iść jutro na betę to zrób dodatkowo badanie progesteronu, jeśli będzie niski, to lekarz moze Ci przepisać progesteron.Ja mam plamienia dzisiaj takie brązowe, stąd myśl o becie. Nie wiem czy jest jeszcze sens się nastawiać pozytywnie
reklama
Elph
Wydaje mi się że przy mnogiej chyba beta też powinna być wysoka, a miałam tylko 76. Ale ciekawość mnie teraz zżeraA może ciąża mnoga? Jakaś dziewczyna kiedyś na forum miała bardzo wysoki wynik proga i okazało się, że bliźniaki są w brzuszku