reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2021

reklama
Dzwonią dzwonią. Do mnie to po każdej cytologii od roku :p

He he ja to pamiętam mój czop. Kurna z kilogram galarety. Fuuuj.
Mi czop nie odszedł... Ale u mnie zero postępu, rozwarcia, skracania szyjki... nic! Tydzień po terminie zaczęli mi wywoływać poród. I tak się cc skończyło. Czopy i rozwarcie to dla mnie abstrakcja ;) haha

Dzwonią dzwonią. Do mnie to po każdej cytologii od roku :p

He he ja to pamiętam mój czop. Kurna z kilogram galarety. Fuuuj.

Mi czop nie odszedł... Ale u mnie zero postępu, rozwarcia, skracania szyjki... nic! Tydzień po terminie zaczęli mi wywoływać poród. I tak się cc skończyło. Czopy i rozwarcie to dla mnie abstrakcja ;) haha
Ten czop trza urodzić, tak? Brzmi mało apetycznie :D
Tej, a to skoro u anio0 doszło do CC to co się stało z tym czopem? Lekarze go wyjęli czy się wchłonął czy jak to działa?

Ten czop trza urodzić, tak? Brzmi mało apetycznie :D
Tej, a to skoro u anio0 doszło do CC to co się stało z tym czopem? Lekarze go wyjęli czy się wchłonął czy jak to działa?
Czop sam wypada przed porodem... ponoć ;)

Po cc jest normalnie okres połogu, kiedy wszystko się w środku czyści ;) ale cholera wie, tak naprawdę. W pewnym momencie odeszły mi wody, ale żadnej galarety w galotach nie widziałam :D może byłam tak zestresowana, bo to jednak prawie dwa tygodnie po terminie mi wybiły ;) ale nie przypominam sobie czopa. Nie wiem jak wygląda :D

No ja też cc bo szyjka zamknięta prawie 5 cm i twarda. Naruszyli ją balonem aż na opuszek. Bałam się że przeocze czop A tu 3x Taki glut że do kolana się ciągnął A szeroki na 5 cm. Xd
Wiem wiem obrzydzilam komuś kolację

No ja też cc bo szyjka zamknięta prawie 5 cm i twarda. Naruszyli ją balonem aż na opuszek. Bałam się że przeocze czop A tu 3x Taki glut że do kolana się ciągnął A szeroki na 5 cm. Xd
Wiem wiem obrzydzilam komuś kolację
Też miałam balonik(i). Dwa. Oba pękły i nie wiedzieli dlaczego 🙈 a ja po prostu pechowa jestem ;)

reklama
Do góry