reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2021

Moj rottweiler 😃wersja świąteczna
20201224_170951_copy_1209x1612_1.jpg

reklama
Jeśli chodzi o imiona to mamy problem z dziewczynką. Jedyne imię jakie mi się podoba to Idalia, ale tak daliśmy na imię naszemu aniołkowi. Także teraz być może Zośka po babci albo Rozalia po mojej mamie. A chłopiec... raczej Ignacy, ale jeszcze chodzi za nami Zachary i Seweryn. Także no. Ciężko wyczuć :)
A odnośnie zdjęć psiaka... to nie wiem czy dobrze, że padl tu taki wpis 🤣 moja rolka aparatu to tylko mój hipcio 🤣
C2D64EC1-20FF-44E7-AEED-BF73FF40D960.jpeg
BA2F90EA-E960-42A8-A30B-996525A75AC1.jpeg

Prawdziwe dziecię w majtkach z kokardą i milionem zabawek 😅

Mnie nie można zachęcać do wrzucania zdjęć psiego dziecka [emoji1787]

Mój psiak jest nieszczęśliwy przez moje L4. Jestem m.in. kynoterapeutą (dogoterapeutą). Psiak ze mną pracował 3 dni w tygodniu. Kocha to. I widzę jak jej bardzo brakuje kontaktów z pracy [emoji24] Ona też jest na ciążowym chcąc nie chcąc [emoji12]Zobacz załącznik 1247728
O ja, super ciekawa praca!
Mi jest dzisiaj tak bardzo źle, do mnie możecie przyjechać na terapię! 🙂

Jeśli chodzi o imiona to mamy problem z dziewczynką. Jedyne imię jakie mi się podoba to Idalia, ale tak daliśmy na imię naszemu aniołkowi. Także teraz być może Zośka po babci albo Rozalia po mojej mamie. A chłopiec... raczej Ignacy, ale jeszcze chodzi za nami Zachary i Seweryn. Także no. Ciężko wyczuć :)
A odnośnie zdjęć psiaka... to nie wiem czy dobrze, że padl tu taki wpis 🤣 moja rolka aparatu to tylko mój hipcio 🤣Zobacz załącznik 1247732Zobacz załącznik 1247733
Prawdziwe dziecię w majtkach z kokardą i milionem zabawek 😅
Haha, jaka słodzina! 😁 Jaka to rasa?

Moj rottweiler 😃wersja świąteczna
Zobacz załącznik 1247731
Babeczka od której kupowaliśmy mieszkanie miała takiego rottweilera😉 był przekochany. Kilka razy spotykaliśmy się w obecnie już naszym mieszkaniu i za każdym razem ten psiak na nas na początku szczekał, a po chwili przybiegał żeby go pomiziać po brzuszku i wygłaskać 😁 agent jak 102!

Mnie nie można zachęcać do wrzucania zdjęć psiego dziecka [emoji1787]

Mój psiak jest nieszczęśliwy przez moje L4. Jestem m.in. kynoterapeutą (dogoterapeutą). Psiak ze mną pracował 3 dni w tygodniu. Kocha to. I widzę jak jej bardzo brakuje kontaktów z pracy [emoji24] Ona też jest na ciążowym chcąc nie chcąc [emoji12]Zobacz załącznik 1247728
Mój też za młodu pracował jako kynoterapeuta:) a później pancia zmieniła koncepcję na życie ;) Teraz jako staruszek zabawia się z moimi dziećmi

reklama
U nas z imionami łatwo nie będzie, bo mi dla chłopca się podobają Adaś, Tomek, ale to też nie tak na 100%, z kolei mąż powiedział że nigdy na te imiona się nie zgodzi, wiec musimy jakieś inne wybrać. A dla dziewczynki mi się podoba Helenka, Emilka, a mąż ostatnio mówi że Joanna, także ciężki temat będziemy mieli 😀

Do góry