Też jestem anglistkąKolega mnie namawiał na przejście do korpo, właśnie do branży IT... ale dla mnie Excel jest tak skomplikowany, że samo patrzenie na te kolumny mnie odstrasza No i - anglistka wita matematyczkę
reklama
anio0
Fanka BB :)
Kochane, praca z dziećmi jest cudowna. To rodzice potrafią człowiekowi wszystko obrzydzić, niestety Chociaż ja w swojej klasie mam cudownych rodziców, bardzo wspierających, kulturalnych, zaangażowanych... no trafiło mi się jak ślepej kurze ziarno
@Talala6 mnie czasami boli, taki dziwny ból ale to jak wlasnie długo w pracy siedzę, albo jak taki intensywny dzień mam to wtedy go czuje ale nie jest to jakiś bardzo mocny ból, tylko taki bardziej dyskomfort.
@anio0 a wracasz jeszcze do pracy czy już cały czas na l4 będziesz? Pewnie pisałaś, ale nie pamiętam.
@JuLa? U mnie też jakieś ostatnie pary tych spodni były a tak to pustki.
@matylkafm nie pociesze cięcórcia w lipcu 7 lat będzie miała a syn jutro 5 , to tak jak pisałam córa tak do 6 lat to mnie wolała a syn dalej, czasmi zdarzają się noce bez pobudek ale to niestety rzadko, taki egzemplarze mi się trafiły
@anio0 a wracasz jeszcze do pracy czy już cały czas na l4 będziesz? Pewnie pisałaś, ale nie pamiętam.
@matylkafm nie pociesze cięcórcia w lipcu 7 lat będzie miała a syn jutro 5 , to tak jak pisałam córa tak do 6 lat to mnie wolała a syn dalej, czasmi zdarzają się noce bez pobudek ale to niestety rzadko, taki egzemplarze mi się trafiły
anio0
U nas na razie zdalne, nawet dla maluchów, więc bez sensu w domu mi bezczynnie siedzieć, skoro mogę sobie pogadać z dzieciakami w tym czasie na razie walczę z katarem, ale od poniedziałku chcę wrócić i siedzieć jak najdłużej@Talala6 mnie czasami boli, taki dziwny ból ale to jak wlasnie długo w pracy siedzę, albo jak taki intensywny dzień mam to wtedy go czuje ale nie jest to jakiś bardzo mocny ból, tylko taki bardziej dyskomfort.
Wybacz za pytanie kompletnej nowicjuszki ale powiedz mi - dzieciaki wolaja Cie po co? Bo cos im sie snilo? Zeby je przytulic, poglaskac?@Talala6 mnie czasami boli, taki dziwny ból ale to jak wlasnie długo w pracy siedzę, albo jak taki intensywny dzień mam to wtedy go czuje ale nie jest to jakiś bardzo mocny ból, tylko taki bardziej dyskomfort.
Ale czasem chyba sie trafiaja jakies dzieci, co lewa noga wstaly i sa obrazone na caly swiat? Jak wtedy spacyfikowac takiego malego delikwenta?Kochane, praca z dziećmi jest cudowna. To rodzice potrafią człowiekowi wszystko obrzydzić, niestety Chociaż ja w swojej klasie mam cudownych rodziców, bardzo wspierających, kulturalnych, zaangażowanych... no trafiło mi się jak ślepej kurze ziarno
anio0
Moja czterolatka potrafi w nocy wołać: Mamaaaa!! Mamaaaa!Wybacz za pytanie kompletnej nowicjuszki ale powiedz mi - dzieciaki wolaja Cie po co? Bo cos im sie snilo? Zeby je przytulic, poglaskac?
Pytam o co chodzi? A ta: Idę siku.
Tadaaaaam! Kurtyna Haha.
anio0
Myślę, że każde zachowanie dziecka ma jakiś powód Trzeba go wybadać i okazać młodzieży wsparcie. U mnie działaAle czasem chyba sie trafiaja jakies dzieci, co lewa noga wstaly i sa obrazone na caly swiat? Jak wtedy spacyfikowac takiego malego delikwenta?
reklama
Miałam podobny dylemat, ale wybrałam spokój, a praca hmm.. to tylko praca, szkoda mi tych 3 lat, fajne rzeczy robiła, ale trudno poza tym do końca maja dociągnąć to jedno, a potem egzamin, też nie można być na zwolnieniu, a u nas egzaminy są w sierpniu i to tydzień wcześniej mówią.haha ja mam to samo, ciagle mnie marwti, ze oprocz trybu zombie nic mi nie jest Z tym L4 też nie wiedziałam! Myślałam, że 80% :O, super, że 100!
Ja mam zagwozdkę, bo akurat kończę staż nauczycielski w tym roku i nie chciałabym, żeby trzy lata mi przepadły, bo po powrocie musiałabym robić 3 lata jeszcze raz, teraz do maja mi zostało... mam nadzieję, że uda mi się bez wirusa dohulać jakoś np. 2 tyg praca, 1 tydz. L4 czy jakoś tak