meraja
Fanka BB :)
Ej co można z leków zszywać na ból głowy żeby nie zaszkodziło? Czekałam aż samo przejdzie w pracy ale ból się nasilil...
Z tego co kojarzę, to Apap jest bezpieczny [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ej co można z leków zszywać na ból głowy żeby nie zaszkodziło? Czekałam aż samo przejdzie w pracy ale ból się nasilil...
A apap nie ma w składzie ibuprofenu?Z tego co kojarzę, to Apap jest bezpieczny [emoji4]
Paracetamol maA apap nie ma w składzie ibuprofenu?
U mnie ból chyba z przeciazenia organizmu już. Bo 10 h w pracyTak, apap, pytałam już o to zapobiegawczo lekarza rodzinnego, bo przed ciążą dokuczały mi migreny. Ale póki co głowa bolała mnie tylko raz i to przed snem, więc nawet nie musiałam niczego brać
Ja właśnie zjadłam całą myśle, ze nie ma co popadać w paranoje jeśli po za chipsami jemy inne pełnowartościowe produktyPowiedzcie mi, jak to jest z czipsami. Dzisiaj zjadła pół paczuszki i właśnie w połowie zaczęłam się zastanawiać, czy to nie szkodzi. Zaczęłam czytać i aż się przestraszyłam, że już mogłam zaszkodzić. To zdrowe i racjonalne odżywianie jakoś mi nie wychodzi w ogóle, np. wczoraj też trochę frytek zjadłam czy takie dwa dni rozpusty mogły zaszkodzić? (Czytałam, że podczas smażenia wydziela się jakiś składnik, który może mieć wpływ m.in. na układ nerwowy Groszka).
Czy może któraś z Was wie coś więcej na ten temat i może mi trochę rozjaśnić sprawę, czy to chodzi o codzienne objadanie się chipsami?
Apap. Ja brałam w pierwszej ciąży więc sprawdzoneEj co można z leków zszywać na ból głowy żeby nie zaszkodziło? Czekałam aż samo przejdzie w pracy ale ból się nasilil...
Xd A no mam. Po cc mi kazali brać 4xdziennieApap ma paracetamol. Btw.mozna kupic w aptece lek, co to sie nazywa paracetamol wlasnie sklad identyczny, a tanszy o polowe