Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dwa tygodnie temu miałam 0.4 a wczoraj było już 0.8Tarczycówki, powiedzcie mi, na jakim poziomie trzymacie teraz TSH? Miałam 2 z hakiem i dostałam zwiększoną dawkę Euthyroxu. Teraz będę chciała trzymać w okolicy 1
Zrób się na bóstwoAaaaa! Jeszcze dwie godziny. Idę sobie dopicować podwozie
Byłam 24 lutego u swojego lekarza i był to 7 tydzień i założył mi kartę ciąży.Pilne. Macie już założone karty ciążowe? U mnie 7+1 czyli początek 8 tyg. Czy to prawda że w Polsce jak się nie założy książeczkę ciążowa do 10 tyg ciąży to przepada becikowe?
ja przez te wasze rozmowy o serze zjadłabym cheetosy serowe wieki nie jadłamDobra, czuję się jako tako - atakuję ten sklep w celu zakupienia sera życzcie mi powodzenia żebym gdzieś fikoła nie wywaliła, hahaha