Haha mój mąż stety - niestety w pracy, toteż jestem do wieczora ze swoimi zachciankami skazana na siebie ostatnio znalazłam w nowo odkrytym warzywniaku takie małe, pyszne ogóreczki małosolne, kupiłam dosłownie kilka sztuk, bo były droższe niż zloto, ale od tego czasu cały czas myślę o tym, że muszę kupić ogóry gruntowe i sama sobie zrobię małosolne. Problem polega na tym, że ostatnio się tak kiepsko czuję, że nie dolezę tam teraz a to jedyny warzywniak, gdzie widziałam dobrze wyglądające ogórasy gruntowe. Szkoda, że uber nie robi zakupów w warzywniaku, hahaPrzez ciebie moj stary ma kurs do biedry po ser i żurawinę
reklama
Wylogowana
Fanka BB :)
Bardzo ale to bardzo mi przykroHej dziewczyny, ja juz po wizycie, dzisiaj się z wami żegnam, niesety ciąża obumarla. Trzymam za was kciuki
Rogata1298
Kurczę jak będę wracać z wizyty to chyba kupię sobie Turka i świeża bułe haha taka ochotę narobiliście
Wizytuje o 18 i już stresik łapie dziś 9+4 a objawy nie ustępują wręcz się nasilają mdłości i to szczególnie wieczorem cycki dalej bola jak szalone szczególnie jak w nocy przekręcę się na brzuch i wstaje to grr ciągną mnie aż do ziemi z bólu haha
Wizytuje o 18 i już stresik łapie dziś 9+4 a objawy nie ustępują wręcz się nasilają mdłości i to szczególnie wieczorem cycki dalej bola jak szalone szczególnie jak w nocy przekręcę się na brzuch i wstaje to grr ciągną mnie aż do ziemi z bólu haha
AsiaaaT
Haha to pokazuje jak się kobiet nie da zadowolić. Ja to Ci zazdroszczę - panikuję, bo właśnie nie mam paraktycznie żadnych objawów!Kurczę jak będę wracać z wizyty to chyba kupię sobie Turka i świeża bułe haha taka ochotę narobiliście
Rogata1298
Ja już przeszłam przez wszystkie chyba mdłości od 4 tyg i okropne zatwardzenia potem zgaga,wymioty,ból pleców haha da się przeżyć. Jak danego dnia czuje się za dobrze to każe swojemu się ścisnąć za cycka czy na pewno mnie boliHaha to pokazuje jak się kobiet nie da zadowolić. Ja to Ci zazdroszczę - panikuję, bo właśnie nie mam paraktycznie żadnych objawów!
Na szczęście od samego początku siedzę na L4 i dziś znowu poproszę o przedłużenie
Ja miałam wynik prawie 2, przed ciąża zawsze miałam Ok. 0,5 do 1. Lekarz zwiększył mi dawkę z 50 na 75 letroxu. Kolejne sprawdzenie mam za dwa tygodnie i pod koniec marca wizyta u endoTarczycówki, powiedzcie mi, na jakim poziomie trzymacie teraz TSH? Miałam 2 z hakiem i dostałam zwiększoną dawkę Euthyroxu. Teraz będę chciała trzymać w okolicy 1
Ok. Możesz po wizycie podzielić się tym co mówił lekarz. A jaki obserwujesz u siebie śluz?Nic na razie nie biorę, jutro mam wizytę usg i bede zadawać milion pytań. Ja mialam za pierwszym badaniem 30, po tygodniu 24. Lekarza mnie uspokoił, że to rośnie skokowo, są wyrzuty co chyba mniej wiecej 2 godz. no i jak trafisz taki wynik... powiedzial, tak jak wspomnialam, ze odchodzi sie od badania progestreonu (pewnie bez potrzeby wskazan lekarzy i kilku badan porownawczych). U mnie to bywa różnie mam tak i tak, a czasami w ogóle... Jutro będę go pytać o milion spraw aż będzie miał mnie dosyć (to na szczęscie złoty człowiek na wszystkie mojego bojenia się i bolączki życia ) i mogę dać Ci znać co dokładnie mówił jeszcze w związku z progesteronem. Podejrzewam, że ważniejsze jest badanie lekarza (i np. sprawdzenie szyjki) niż krwii wtym przypadku.
anio0
A ser Halloumi? Z koziego mleka? Grecki, z patelni idealnyJa się dziś rozmarzyłam o takim ciepłym camembercie w panierce z sosem żurawinowym - coś pięknego swego czasu w delegacjach tylko to jadłam na kolację, piękne czasy
Ale, jak wiemy, wszelkie pleśniowe są niewskazane w ciąży, dlatego na marzeniach się skończyło teraz sobie leżę i dalej wegetuję, po co ma mi być normalnie
niunia456
Trzeba obserwować śluz ?? Bo ja zielona w temacieOk. Możesz po wizycie podzielić się tym co mówił lekarz. A jaki obserwujesz u siebie śluz?
reklama
właśnie to dziś u męża zamówiłamA ser Halloumi? Z koziego mleka? Grecki, z patelni idealny