reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2021

Dziękuję :) chociaż z rozczytaniem się mam małe trudności ;) I widzę bratnią duszę jeśli chodzi o miłość do 8 Gwiazdek <3 :D
Ja miałam zlecone takie, oprócz tego robiłam jeszcze podstawową morfologię. :)

Załączniki

• img-20210301-185826584~2.jpg
    img-20210301-185826584~2.jpg
    214,5 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Uff dziewczyny przeżyłam 😀 jestem już w domu i leżę sobie. Ale tak jak pisałam, zauważyłam że muszę jeść często żeby nie dopuścić do nawet najmniejszego głodu. Ja myślę że można prawie wszystko jeść i pić ale z niektórymi rzeczami po prostu nie przesadzać, także spokojnie 😀
Ja też o dziwo przeżyłam, ale ciężko było. Mi też bardzo pomaga to częste jedzenie i niedopuszczenie do nawet minimalnego głodu. Tylko jak mam spotkania w pracy to nie zawsze mogę sobie pozwolić na przekąskę.
Ale przynajmniej na jutrzejsze spotkanie oddelegowałam kogoś innego, więc będę żyć 😅😂

Co do widoczności brzuszków, ja za 5 tygodni biorę ślub 😂 suknia od roku ta sama wisi i czeka na drugie podejście które teraz już choćby się waliło zakończy się ślubem. Plan jest taki że mam się w nią zmieścić i żeby za bardzo nie było widać a będzie to 13 +2. Mam nadzieję że nie jestem bardzo naiwna. Tylko odrobinkę 😅
Spokojnie ! Ja ślub brałam w 15 albo 16 tygodniu !! Boże:D nawet nie zdawałam sobie sprawy chyba ! O ciąży wiedzieli tylko rodzice. Ale myślę że większość się domyslala bo wcześniej byłam mega szczupła

Hej, to i ja przedstawię mój komplet badań od gina: HBs Ab przeciwciała, Grupa krwi, mocz - badanie ogólne, glukoza na czczo, TSH, serologia kiły, morfologia płytki rozmaz automatyczny, toksoplazmoza IgG i IgM, różyczka IgG i IgM, HCV Ab przeciwciała, p. ciała anty HIV
Matko ile tego 🙄

reklama
Do góry