reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2021

reklama
Dobrze,że do Maca mam najbliżej 60 km, bo na bank byłabym z obsługą na cześć 😀
Staram się urozmaicić menu w owoce, jogurty,bo wcześniej było bardzo ubogo. Kawa w ogóle mnie nie pociąga, natomiast coca cola taka nagazowana pomaga na "kaca".
W pierwszej ciąży smarowałam się jakimś niemieckim specyfikiem i dawała radę,po porodzie przestałam i białe prążki posiadam w okolicy ud. Miałam na plusie 25, w tym oprócz dziecka sama woda. Chodziłam spuchnięta od 5 mc. Dobrze, że było lato, ponieważ japonki to jedyne obuwie,w które się mieściłam.
Wiem,że o wiek się nie pyta, ale czy dużo nas jest +35 😀 bo jakoś się tak martwię,że tylko ja taka "stara" 🤪
Ja troche mlodsza dokladnie 31 i 2 dziecko :)

:D mój fantazyjni łeb znów mi w nocy nawymyślał koszmarów. Jestem w szoku, ze jest już 11 :D omg ,kiedy ja tyle spalam! o 7 wstała moja roczna, zadzwoniłam do mojej matki, ze ktoś mi po głowie skacze i myślałam, ze pośpię jeszcze 1,5 h :D Swoja droga zawsze świeżo po przebudzeniu jest rozkoszna. Piszczy sobie z radości, tarza się w pościeli, skacze ryjem w poduszki, wtula się we mnie dupa żeby ja głaskać :D ok 10 myślę, gdzie jest najbliżej okno życia bo zaczyna się ryk bez powodu :) czyli już jest śpiąca.

Za to ja od dziś mam 37:))) Za to miałam ciekawy sen. Śniło mi się że wróciliśmy z moją nowonarodzoną córeczką do domu. Najśmieszniejsze było to, że Mała była bardzo wygadana ;) i nie chciała pić mojego mleka, tłumacząc się, że jej nie smakuje :))) Wiem też, że miała na imię Dominika :) Choć nigdy nie przeszło mi w realu aby tak nazwać swoje Maleństwo.

Za to ja od dziś mam 37:))) Za to miałam ciekawy sen. Śniło mi się że wróciliśmy z moją nowonarodzoną córeczką do domu. Najśmieszniejsze było to, że Mała była bardzo wygadana ;) i nie chciała pić mojego mleka, tłumacząc się, że jej nie smakuje :))) Wiem też, że miała na imię Dominika :) Choć nigdy nie przeszło mi w realu aby tak nazwać swoje Maleństwo.
Wszystkiego cudownego 😀 powodzenia i zdrówka 🥰

Wszystkiego najlepszego :) 🎂🥂

reklama
Stooo lat! 🍰 Ciekawy sen ;-) grunt to się dogadywać z dzieckiem 😁 mi się też jakiś czas temu śniło, że dzieciaczek jest już na świecie i jest całkiem spokojnie :-)

Do góry