Celia89
Fanka BB :)
Link do: Gdzierodzic.info | Żeby ciąża, poród, połóg były dobrym doświadczeniem. taka stronka na przyszlosc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Legginsy ciążowe z HM. Całą ciążę przechodziłam, teraz też jak nówki wyglądająTeż muszę iść na zakupy, każe leginsy z pepco wyglądają jak na załączonym zdjęciu.. Dziurawe przez paznokcie no i jest prześwit? A Wy z jakiej firmy macie?
DziękujęLegginsy ciążowe z HM. Całą ciążę przechodziłam, teraz też jak nówki wyglądają
O a właśnie, bo do położnej w tych czasach trzeba się zgłosić już na początku ciąży chyba, ja rodziłam w 2012 to tego nie było, a teraz wiem, że trzeba mieć jakiś papierek chyba od niej?Ciężko mi pomoc, ponieważ ja mam położną z polecenia... Boże nawet nazwiska nie pamietam muszę się w sumie odezwać do niej..
Tak czy siak.. szukała bym na forum i przegrzebała internety. Najwazniejsze są opinie dziewczyn a nie jakieś cudowne opisy, także fora będą najlepsze. Możesz nawet założyć wątek może dziewczyny polecą kogoś z twojej okolicy.
Trzeba mieć swoją położona???O a właśnie, bo do położnej w tych czasach trzeba się zgłosić już na początku ciąży chyba, ja rodziłam w 2012 to tego nie było, a teraz wiem, że trzeba mieć jakiś papierek chyba od niej?
Muszę do szwagierki napisać, ona rodziła w czerwcu i już w ciąży chodziła do tej położnej na zajęcia co później przychodzi do matki i dziecka na kontrolę po porodzie bo musiała mieć papierek, że jest pod opieką położnej, choć nigdy się nie interesowałam czy to w całej Polsce jestTrzeba mieć swoją położona???
Ale chodzi Ci o położna do porodu? Mi nie, moja szwagierka za darmo chodziła do położnej POZJa do swojej położnej zapisałam się w 30 tc. Ale pewnie zależy jaka i ile ma chętnych na poród. Dałam 700 zł ale np w Wawie to nawet koszt 3000 4000 podobno