niunia456
Fanka BB :)
Mistrz pocieszenia jak będę jechała na porodówke od razu piszę do ciebieWow, aż tak zle?
Choć to w sumie dobry znak cierp!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mistrz pocieszenia jak będę jechała na porodówke od razu piszę do ciebieWow, aż tak zle?
Choć to w sumie dobry znak cierp!
Zapomniałam ale w tym roku może być inaczej bo kolejną zmienną mającą wpływ na to czy jest wirus czy go nie ma są wyboryNo coś Ty, przecież latem nie ma wirusa, nie pamiętasz jak było rok temu? xD
To ja muszę zapytać mojego proboszcza czy będzie wirus w tamtym roku 80% matek błagało go zeby zrobił komunie w dwóch turach bo pandemia itp ale on stwierdził że pandemii w maju nie będzie toż to prorok ( Komunia się nie odbyła ) teraz się ma odbyć choćby w maskach gazowychZapomniałam ale w tym roku może być inaczej bo kolejną zmienną mającą wpływ na to czy jest wirus czy go nie ma są wybory
Omg od soboty zakaz przylbic. Jak to dobrze ze w piatek sie widze z ginekologiem. Ja w zeszlej ciazy dyszalam jak parowoz. Musze wyzulwoac zwolnienie ze nie dam rady w niczym chodzic. Chcialam po dobrdzoci XD kurna spaceruje po kszokach gdzie nie ma ludzi i co mam w lesie nosisc maseczke zeby wiewiorek nie zarazic? Przylbice zakladam do hipermarketow a maseczki wielorazzowe co prawie skonczylo sie zawalem ostatnio - do gina, na cytologie lub do urzedow. Ale te pol godziny jestem w stanie zniesc, ale nie 6 h dziennie, bo spacer, bo zakupy, bo cos trzeba zalatwic. Rok temy skonczylo sie zapaleniem dziasel i to hardkorowym+ wysypka tam gdzie gumki ocieraly o twarz i znajomina.To ja muszę zapytać mojego proboszcza czy będzie wirus w tamtym roku 80% błagało go zeby zrobił komunie w dwóch turach bo pandemia itp ale on stwierdził że pandemii w maju nie będzie toż to prorok ( Komunia się nie odbyła ) teraz się ma odbyć choćby w maskach gazowych
Ja bym mega chciała! Uwielbiam basen. No ale właśnie trochę się cykam ze względu na te infekcje;D dobra a co sądzicie o basenie w ciąży? Gina mam w piątek, a z córką idę w czwartek. Najwyżej wrzuce gojca niech se pływa z tatą, a ja ponagrywam filmiki jaka ta moja córa zdolna. W sensie ze gronkowce, chlamydie i inne rzesistkownice mozna niby złapać ueee?
Weź ja się w tych maseczkach tak duszę. Ciągle przez to jakaś niedotleniona chodzęOmg od soboty zakaz przylbic. Jak to dobrze ze w piatek sie widze z ginekologiem. Ja w zeszlej ciazy dyszalam jak parowoz. Musze wyzulwoac zwolnienie ze nie dam rady w niczym chodzic. Chcialam po dobrdzoci XD kurna spaceruje po kszokach gdzie nie ma ludzi i co mam w lesie nosisc maseczke zeby wiewiorek nie zarazic? Przylbice zakladam do hipermarketow a maseczki wielorazzowe co prawie skonczylo sie zawalem ostatnio - do gina, na cytologie lub do urzedow. Ale te pol godziny jestem w stanie zniesc, ale nie 6 h dziennie, bo spacer, bo zakupy, bo cos trzeba zalatwic. Rok temy skonczylo sie zapaleniem dziasel i to hardkorowym+ wysypka tam gdzie gumki ocieraly o twarz i znajomina.
bede pytac w piatek jak to jest jakis ruch trzeba miec w ciazyJa bym mega chciała! Uwielbiam basen. No ale właśnie trochę się cykam ze względu na te infekcje
ja tez ;p przylbice to nosze jak nalezy a maseczke to znoww bede nosic na brodzie.Weź ja się w tych maseczkach tak duszę. Ciągle przez to jakaś niedotleniona chodzę