reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2021

reklama
Przy podcieraniu żywa krew, panika bo to pierwsza ciąża. Ustało po 30-40 minutach. Żadnego bólu nie miałam przy tym. Jak bylam już u lekarza to w środku byłam prawie "czysta" Później tylko delikatnie brązowy śluz do teraz jest czysto.
A bo u mnie już 3 razy śluz z krwią i ciągle bóle brzucha i zastanawiam się czy to normalne. To już moja 2 ciąża ale przy pierwszej ciazy przy plamieniach miałam leki na podtrzymanie ciąży

Też tak mialam zanim jeszcze ujrzałam dwie kreski :-) jednego dnia na zakupach tak mnie zaczęło suszyć - kupiłam w sklepie 1 l wody i całą wypiłam jeszcze w aucie :-D i długo mi się to utrzymywało. Teraz przerzuciłam się na sok pomarańczowy.
Właśnie wróciłam ze sklepu z zapasem, spacer dobrze mi zrobił - polecam wszystkim, które mają siły
Ja tak mam od może 4 dni. I nawet nie pomyślałam że to może być ciąża. 🙂

Ja dziś sama za sobą nie mogę ujechać 😡
marudzę, warczę i zaraz chyba zacznę gryźć 😤
Wszystko i wszyscy mnie drażnią. Nie wiem jak ja dziś wytrwam w pracy i inni ze mną 😞

Dziewczyny powiedzcie mi czy plamienie w ciąży jest bardzo niebezpieczne? Nie wiem czy muszę bardzo panikować czy odpoczywać i być dobrej myśli? Biorę duphaston aż 3x to chyba dużo prawda?☹️

reklama
Do góry