reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2021

reklama
Dzień dobry Dziewczyny :)
chciałam się oficjalnie przywitać, jestem w 6+3, byłam dziś na wizycie i widać było zarodek z serduszkiem 😍🥰
Niestety, od poniedziałku bardzo męczą mnie wymioty, nic mi nie pomaga. Lekarz pozwolił wypić mi krople żołądkowe. Mam nadzieję, że będzie mi po tym trochę lepiej.
Witaj!
U mnie też dziś 6+3 😉

Dziewczyny macie już starsze dzieciaki? Jaka będzie u was różnica wieku? Ja mam już dwójkę [emoji85]i szczerze nie planowaliśmy kolejnego bobasa [emoji85]syn ma w maju 7lat a córa w czerwcu 2 i trochę się obawiam bo to jest taka moja mała zazdrosna przylepa, w dodatku cycoholik [emoji1787][emoji15]

A ogólnie to tp mi wychodzi na na 22.10. Dziś zrobiłam test, cieszę się a jednocześnie jestem przerażona..
U mnie termin taki sam. 🙃

U nas rocznikowo syn 14, córka 10 i syn 6 😊
Dzidzia u nas bardzo wyczekiwana 😍

Też właśnie tak kompinuje z tym spaniem, bo chyba nic innego się nie poradzi 🙈 Mam tylko nadzieję, że po 12 tyg wszystko minie 🙏
Ja też sie tego trzymam, byle do 12 tygodnia, a potem to już jakoś pójdzie! :-) tak sobie mówię.
W sumie tak się pochwaliłam, że koło południa mi przechodzi, a tu mdłości mi wciąż towarzyszą. Nie podoba mi się to :p chyba pójdę zaraz spać po raz 15sty.

Ja też sie tego trzymam, byle do 12 tygodnia, a potem to już jakoś pójdzie! :-) tak sobie mówię.
W sumie tak się pochwaliłam, że koło południa mi przechodzi, a tu mdłości mi wciąż towarzyszą. Nie podoba mi się to :p chyba pójdę zaraz spać po raz 15sty.
;p tez myslalam ze 12 tc.... potem ze 22 tc... potem 24 tc ... potem 28.... potem 34 xd

ale fakt ze po 20 to zlecialo, a po 30 migiem

Ja sobie herbate z imbirem sączę i nawet minimalnie to pomaga. Ale chyba też zbiorę się spać 😅

reklama
Do góry