reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2021

Mi jest niedobrze 24/h, wymiotuję nawet w nocy. To jest koszmar, nie chce się żyć. Dzień zaczynam od wymiotów żeby później reszta sił zbierać się do pracy i w niej wegetować tłumiąc mdłości...
A nie dasz rady L4 ogarnac zeby w chacie dogorywac? Ja np.wzielam na dzis i jutro wolne, przespalam dzis pol dnia :-D i czulam sie duzo lepiej niz walczac od rana z praca i z mdlosciami

reklama
Moja np na poczatku nie miala na żadne alergii,Pampers Pantsy, premium, dada zwykla czy lepsza, wszytsko bylo idealne. Teraz jak zaczela wiecej żryć to premium jakos zaczely wlazic w rekacje z jej kupa i zaraz po wyproznieniu od razu natychmiast sie odparza. Jutro ja szczepie to pogadam z pediatra czy to chemia w pieluchach, czy jedzenie, ją tak uszkadza.
Ciekawy motyw, a to daj znac co pediatra powie, jestem ciekawa. Ja tu chlone wszystkie Wasze doswiadczenia, bo dla mnie to nowe tematy :-)

Ciekawy motyw, a to daj znac co pediatra powie, jestem ciekawa. Ja tu chlone wszystkie Wasze doswiadczenia, bo dla mnie to nowe tematy :-)
ok ok :D Jak nie powie nic mądrego spróbuje dawać fenistil :p może ma uczulenie na własnego kupsztyla.
Teraz lata i gada jakies tiko tiko tekłondo :D Nie moge sie doczekać aż zobacze moje drugie tekłondo:p Od jutra oficjalnie zarodek Klarunia/Wojtunia choć zważywszy na wygląd będę nazywać swoje dziecko krewetką :D przez jakiś czas... :p

Mam nadzieję że to normalne. Denerwuje się bo jak przy pierwszej ciazy tak mialam to była zagrozona i miałam leżeć ... Ale staram się być dobrej myśli
A nie możesz wziąć na żądanie chociażby i jutro ogarnąć zwolnienie od rodzinnego, mi wystawiła bez problemu na ból brzucha i mdłości

ok ok :D Jak nie powie nic mądrego spróbuje dawać fenistil :p może ma uczulenie na własnego kupsztyla.
Teraz lata i gada jakies tiko tiko tekłondo :D Nie moge sie doczekać aż zobacze moje drugie tekłondo:p Od jutra oficjalnie zarodek Klarunia/Wojtunia choć zważywszy na wygląd będę nazywać swoje dziecko krewetką :D przez jakiś czas... :p
Kurcze, a to widze, ze imiona juz macie wybrane! My sie wciaz nie mozemy zdecydowac :-)
A mowilas juz swojej corce (tak mi sie kojarzy, ze masz corke? Jesli pomylilam to z gory sorry, tyle tych wpisow, ze sie czlowiek gubi), ze bedzie miala rodzenstwo czy jeszcze nie? :-)

reklama
Co do pampersów to my(w 2012) mieliśmy na początek Pampers i Dada, pozniej przeszliśmy na 3 Dada ale młody dostał mega uczulenia i spróbowaliśmy pampersy z Tesco, tańsze od oryginałów a wg mnie dobra podróbka 👌

Do góry