reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2021

Kurczę faktycznie trochę chyba niska beta jak na 6 tydzień, ja w poniedziałek badalam to drugi raz to było 4+2 i betę 300 miałam ale może faktycznie tak jak Aga pisze i owulacja była później? Wiesz kiedy miałaś owulacje dokładnie?
No możliwe to jest bo mam długie i niereguralne cykle a w tym miesiącu się totalnie pogubiłam mimo, że prowadzę kalendarzyk. Ale wychodzi, że musiało to być albo 11.01 albo 12.01 więc trzy tyg temu. 🤷‍♀️

reklama
Cześć Dziewczyny [emoji173] Jak się macie? Ja dziś zaczynam 6 tydzień. Odliczam już do wizyty u lekarza choć do 15 lutego jeszcze kawał drogi. Tak bym chciała już wiedzieć że jest wszystko ok [emoji854] Mam nadzieję że macie się dobrze [emoji4]

Cześć Dziewczyny [emoji173] Jak się macie? Ja dziś zaczynam 6 tydzień. Odliczam już do wizyty u lekarza choć do 15 lutego jeszcze kawał drogi. Tak bym chciała już wiedzieć że jest wszystko ok [emoji854] Mam nadzieję że macie się dobrze [emoji4]
2 tygodnie szybko zleci, zobaczysz. 😃 ja tez się już nie mogę doczekać, praca sprawia, że dni szybko mijają. Właśnie wracam z bety. Mam nadzieje, ze będę miała taki piękny przyrost jak Ty! ❤️

Hej ja właśnie będę klasc się spać bo ten tydzień mam nocki, A po pracy muszę na 8,30 zawieźć małego do przedszkola. Na szczęście o 14 odbiera go sąsiad i siedzi z nim jego żona a ja mogę trochę pospać przed kolejną nocka.
Ja też wyczekuje wizyty chociaż mam umówiona na 9 lutego. To będzie 5+4. Mówiłam lekarzowi podczas rozmowy w poniedziałek że wg okresu dopiero czwarty tydzień zaczęłam w sobotę więc zdziwiło mnie że umówić wizytę tak szybko. No cóż, może już coś będzie widać a jak nie to się wkurza że będę musiała przyjść za tydzień lub dwa i jeszcze raz mu zapłacić [emoji2370]
Miłego dnia wszystkim.

Ja dzis 5+3 :) jak liczysz tygodnie? Pierwsza liczba oznacza aktualny tydzień czy skończony? Mamy wizytę tego samego dni, rownież nie mogę sie doczekać. Póki co dolegliwości ciążowych brak :)

2 tygodnie szybko zleci, zobaczysz. [emoji2] ja tez się już nie mogę doczekać, praca sprawia, że dni szybko mijają. Właśnie wracam z bety. Mam nadzieje, ze będę miała taki piękny przyrost jak Ty! [emoji3590]
Trzymam kciuki za piękny przyrost [emoji3060]
Hej ja właśnie będę klasc się spać bo ten tydzień mam nocki, A po pracy muszę na 8,30 zawieźć małego do przedszkola. Na szczęście o 14 odbiera go sąsiad i siedzi z nim jego żona a ja mogę trochę pospać przed kolejną nocka.
Ja też wyczekuje wizyty chociaż mam umówiona na 9 lutego. To będzie 5+4. Mówiłam lekarzowi podczas rozmowy w poniedziałek że wg okresu dopiero czwarty tydzień zaczęłam w sobotę więc zdziwiło mnie że umówić wizytę tak szybko. No cóż, może już coś będzie widać a jak nie to się wkurza że będę musiała przyjść za tydzień lub dwa i jeszcze raz mu zapłacić [emoji2370]
Miłego dnia wszystkim.
Odpoczywaj! Może lekarz chce potwierdzić że ciąża jest w jamie macicy a nie poza macicą . Część lekarzy tak robi. Będzie już pewnie pecherzyk i ciałko żółtlowe. Może też zarodek? To już kwestia indywidualna i trochę zależy czy dobrze szacujesz wiek ciąży. Trzymam kciuki. [emoji4]
Ja dzis 5+3 :) jak liczysz tygodnie? Pierwsza liczba oznacza aktualny tydzień czy skończony? Mamy wizytę tego samego dni, rownież nie mogę sie doczekać. Póki co dolegliwości ciążowych brak :)
Ja zaczynam dziś 6 tydzień czyli mam 5 skończonych + 0. Choć to wyliczenie z dodaniem tygodnia tak jak robią lekarze przy szybkiej owulacji i krótkim cyklu.

Ostatnia edycja:
reklama
Trzymam kciuki za piękny przyrost [emoji3060]Odpoczywaj! Może lekarz chce potwierdzić że ciąża jest w jamie macicy a nie poza macicą . Część lekarzy tak robi. Będzie już pewnie pecherzyk i całko żółtlowe. Może też zarodek? To już kwestia indywidualna i trochę zależy czy dobrze szacujesz wiek ciąży. Trzymam kciuki. [emoji4]Ja zaczynam dziś 6 tydzień czyli mam 5 skończonych + 0. Choć to wyliczenie z dodaniem tygodnia tak jak robią lekarze przy szybkiej owulacji i krótkim cyklu.
to podobnie jak ja :) daj znać jak będziesz miała wynik bety :)

Do góry