reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Mowie Ci ze taki jełop mi robil te usg prenatalne ja sie go cos pytam a on burczal tylko pod nosem. Wizyta trawala moze 7min Pytam sie czy zdj dostane jakies.on nic.a pozniej ze tam prosze isc na przeciwko na pobranie krwi I pani powiedza. Tam tez mnie w blad wprowadzili.i tak oto wygladaly moje badania prenatalne😟
Pani polożna mowila ze zdj przyjdzie z opisem do domu. Czekam cierpliwie..a tu o opis bez zdjecia. I pogadane.

reklama
Dziewczyny, a wy nie przenosicie się na wątek prywatny ??
Hej. Właśnie odkryłam ten wątek, trochę ostatnich postów poczytałam;) jestem na wątkach kto po in vitro i ciezaroweczki ale widzę tutaj lika osób z tamtych wątków. Czy ja również mogę dołączyć? Mam termin na 8 pażdziernika ;)
Pozdrawiam ;)

reklama
Do góry