reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny, gdyby któraś miała ogromny problem z dostępnością maseczek to mogę uszyć i wysłać, z tym ze proponuje bawełniana, żeby można było sobie ja prac i używać, materiał od ręki mam tylko biały (ivory) [emoji6]
Doris ja bardzo chętnie, bo nie mam żadnej a o takiej bawełnianej właśnie myślałam żeby prac. Odezwę się na priv :)
Stoje pod klinika za 15 minut mam wejsc. Teraz czekanie....
Trzymam kciuki!

Mi siedzenie w domu az tak nie przeszkadza, ale brakuje mi spacerów przede wszystkim. No i placu zabaw dla dziecka. Dobrze, że mąż też siedzi w domu to przynajmniej jest z kim pogadać :) no i wkurza mnie, że my siedzimy zapuszkowani w domu a ludzie mają w nosie i łażą :/

Obiecane fotki :)
20200401_145900.jpeg
20200401_145906.jpeg
20200401_145914.jpeg
20200401_145920.jpeg

Załączniki

• 20200401_150135~2.jpeg
    20200401_150135~2.jpeg
    97,6 KB · Wyświetleń: 76
Mi siedzenie w domu az tak nie przeszkadza, ale brakuje mi spacerów przede wszystkim. No i placu zabaw dla dziecka. Dobrze, że mąż też siedzi w domu to przynajmniej jest z kim pogadać :) no i wkurza mnie, że my siedzimy zapuszkowani w domu a ludzie mają w nosie i łażą :/
No właśnie bo jakby się wszyscy stosowali to szybciej by to minęło bo by nie było się jak zarażać ale niektórzy mają to gdzieś i kursują niepotrzebnie

reklama
No krople kilka razy dziennie i sól fizjologiczna do przemywania.
Dziewczyny a ja w innym temacie

Od 3 dni praktycznie nie śpię bo bardo bolą i pieką mnie oczy
Wg objawów mam zespół suchego oka który w ciąży zdążą się w 2 trymestrze.
Czy któraś się z tym spotkała? I wie jak to złagodzić?

Mąż po pracy ma mi kupić jakieś krople nawilżające i rumianek

Do góry