Spark
Fanka BB :)
Ja zwykle z allegro takie kolorowe i były bardzo ok [emoji3526]A podpowiesz gdzie szukać dobrych jakościowo?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zwykle z allegro takie kolorowe i były bardzo ok [emoji3526]A podpowiesz gdzie szukać dobrych jakościowo?
O proszę, proszę, a skąd jesteś?Ale blisko mnie, i wiek podobny [emoji3526][emoji3526]
To znowu ja proszę o odpowiedź, może któraś z Was jest lub była przed usg genetycznym w czasie koronowirusa i też się wypowie
[emoji120][emoji120][emoji120]
Kanibal? [emoji1787][emoji1787][emoji1787]Dokładnie każdy ma prawo mieć do swojego zdania ale z szacunkiem do drugiej osoby bo ostatnio to koleżanka ditta szacunku nie miała wyraziła zdanie moim zdaniem bardzo wulgarny sposób i w jednym zdaniu złamała regulamin BB dwa razy . Oczywiście można każda może wyrazić swoje zdanie ale z szacunkiem do drugiej dziewczyny to ze któraś ma odmienne zdanie nie oznacza ze ma nadawać na kościoły bo mnie to urazilo np to ze ditta chce zabić swoje dziecko jak będzie chore lub coś z genetyka czy co kolwiek nie musi tu aż tak ostro tego pokazywać ze kanibal itp itd może wyrazić swoje zdanie ale nie nadając tu na kościoły no sorry jak dla mnie dziewczyna przegiela nie jeden raz .
Też myślałam, że po ciąży będę nosić te rajstopy, ale no... nie nosiłam. Jak najszybciej chce się wrócić do dawnej figury i zwykłych ciuchów.Ja jeszcze dodam, chociaż już ciepełko idzie i rajtki nie będą potrzebne, rajstopy dla mam z h&m - tak wygodne, że będę nosić chyba i po ciąży [emoji16][emoji16]
ostro się [...] zafiksowała.
[...] PiSiorów [...] moherowym beretem.
[...] kłamliwe pikiety pro-life
.