Peony
Fanka BB :)
Daj znać co dokładnie powiedział. Mam nadzieję, że wszystko ok.
Juz po. Niestety zadnych konkretnich info...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Juz po. Niestety zadnych konkretnich info...
Ruda dawaj znać bo ja się denerwuje!
Ja miałam brązowe krwawienie w 6+1 i byłam w tym dniu na wizycie. Już widział serce. Badaniem nic nie nad ruszy. Lepiej żeby się przyjrzał i w razie czego dał lekiDziękuję na pewno będę leżeć w łóżku tylko się zastanawiam czy to nie za wcześnie do giną. Boję się że będzie mi grzebać i coś nad ruszy. Mam 6tc +5dc.
Jeśli ciąża rozwija się prawidłowo będzie już serduszko pewnie na usg (a jeśli nie serduszko, to pęcherzyk z małym zarodeczkiem), a badaniem się nie przejmuj, bo nie ma szans, żeby lekarz Ci coś naruszył, przecież ciąża jest w macicy, a lekarz bada szyjkę..Dziękuję na pewno będę leżeć w łóżku tylko się zastanawiam czy to nie za wcześnie do giną. Boję się że będzie mi grzebać i coś nad ruszy. Mam 6tc +5dc.
Nie strasz nas Kochana.. Zrób sobie meliske, odpocznij i nie przejmuj się tym lekarzem, bo pewnie on Cię tak zdenerwował, a teraz nie powinnaś się denerwować..Zaraz wam opisze. Jestem zbyt chwilowo zdenerwowana.
Dziewczyny - takie emocje!!!!! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Mamy serduszko - pięknie łomotało w tym małym ciałku. Jak tylko je zobaczyłam to zaczęłam płakać [emoji7][emoji7]
Maluszek ma 1,12cm co odpowiada 7tygodniowi i 1 dzień.
Następna wizyta 5.03 wtedy już z lekarzem prowadzącym [emoji5]
A to moje maleństwo
Zobacz załącznik 1082001
Miałam już taki przypadek w listopadzie wszystko było dobrze do czasu jak poszłam do gina. Zrobiła mi badania zaczęła lecieć krew i tak już do końcaJeśli ciąża rozwija się prawidłowo będzie już serduszko pewnie na usg (a jeśli nie serduszko, to pęcherzyk z małym zarodeczkiem), a badaniem się nie przejmuj, bo nie ma szans, żeby lekarz Ci coś naruszył, przecież ciąża jest w macicy, a lekarz bada szyjkę..
Mam nadzieje ze wszystko okZaraz wam opisze. Jestem zbyt chwilowo zdenerwowana.
Wielkie gratulacje niech zdrowo rośnieDziewczyny - takie emocje!!!!! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Mamy serduszko - pięknie łomotało w tym małym ciałku. Jak tylko je zobaczyłam to zaczęłam płakać [emoji7][emoji7]
Maluszek ma 1,12cm co odpowiada 7tygodniowi i 1 dzień.
Następna wizyta 5.03 wtedy już z lekarzem prowadzącym [emoji5]
A to moje maleństwo
Zobacz załącznik 1082001
Nie myśl o tym tak Żeby sprawdzić czy nic złego się nie dzieje musi zrobić usg. Wiadomo jaki jest pierwszy trymestr. Natura wybiera, albo będzie dobrze albo niestety nieMiałam już taki przypadek w listopadzie wszystko było dobrze do czasu jak poszłam do gina. Zrobiła mi badania zaczęła lecieć krew i tak już do końca