A ja dostalam wielki bukiet goździków i rafaello. On wie co ja lubię najbardziejSpoko opcja! Ja nadal pije kawę maluje się i za cholerę nie nie wiem co mam kupić ahahha [emoji2368][emoji2368]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja dostalam wielki bukiet goździków i rafaello. On wie co ja lubię najbardziejSpoko opcja! Ja nadal pije kawę maluje się i za cholerę nie nie wiem co mam kupić ahahha [emoji2368][emoji2368]
A ja się cieszę wreszcie dzięki ciąży jakieś cycki będę miała hi hi hiNie martw się kochana mam toś szybko. Miseczka D czasami E i już za małe. Cycki mi wypływają [emoji23][emoji23] Jutro mam zamiar jechać po jakieś większe [emoji23][emoji23]
Mam serduszko [emoji177] ciąża o 2 dni starsza na USG niż wynika z OM także rozwija się pięknie!!!! No to mam piękne Walentynki [emoji177]
Super! Mnie juz skreca, chce wizyte!Mam serduszko [emoji177] ciąża o 2 dni starsza na USG niż wynika z OM także rozwija się pięknie!!!! No to mam piękne Walentynki [emoji177]
Dokładnie!!Kurde widzę że typ kobiety jak moja szefowa która jak nie jest zadowolona odwraca się i mówi AHA i idzie dalej... Boże... co za ludzie [emoji2356][emoji2356][emoji2356]
Nie daj jej wejść na głowę bo nie ogarniesz później [emoji23][emoji23] Ja swojej już powiedziałam co miałam.powiedziec i przestała już mamrac [emoji23][emoji23]
Mam serduszko [emoji177] ciąża o 2 dni starsza na USG niż wynika z OM także rozwija się pięknie!!!! No to mam piękne Walentynki [emoji177]
Wcisnela we mnie banana a ja nieowocowa i niewarzywna... a banany mi od poprzedniej ciazy smierdza [emoji23] bleeeh