Zaczynam się martwić, wg okresu to normy są prawidłowe, ale czytam was i nam trochę zbyt wysoką betę, albo źle coś policzyłam. A lekarz dopiero 11
Ponoć najważniejszy jest przyrost. zrob kolejna za 48 h i oblicz przyrost
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zaczynam się martwić, wg okresu to normy są prawidłowe, ale czytam was i nam trochę zbyt wysoką betę, albo źle coś policzyłam. A lekarz dopiero 11
Ja w poprzedniej ciąży w 17 dpo miałam prawie 4 tys, i każdy mi wróżył bliźniaki [emoji38]Zaczynam się martwić, wg okresu to normy są prawidłowe, ale czytam was i nam trochę zbyt wysoką betę, albo źle coś policzyłam. A lekarz dopiero 11
[emoji15][emoji15][emoji15] O kurde!!!! SztosByłam dziś u lekarza, 4t4d. Widać dwa pęcherzyki po 4mm, mam przyjść za 3 tyg sprawdzić czy w obu biją serduszka
Kiedyś dałabym wszystko za bliźniaki... Teraz przy jednym hajnidzie chyba bym się rozpłakała... Ale pewnie szybko bym przywykła [emoji3526]Na razie mam mieszane uczucia, mam już córkę i teraz będą kolejne dwa maluchy [emoji846] nie chce na razie za bardzo się nakręcac, muszę poczekać do kolejnego usg
O matko... pięknie To jest wiadomośćByłam dziś u lekarza, 4t4d. Widać dwa pęcherzyki po 4mm, mam przyjść za 3 tyg sprawdzić czy w obu biją serduszka
A miałaś jakieś bliźniaki w rodzinie? Stymulowałaś owu, czy same tak urosły ?Liczyliśmy się z tym, że tak może być, w końcu na monitoringu były dwa dorodne pęcherzyki [emoji57]
Stymulacja cyklu lamette, były po tym właśnie 2 pęcherzyki i pregnyl 10000j na pęknięcieA miałaś jakieś bliźniaki w rodzinie? Stymulowałaś owu, czy same tak urosły [emoji16]?
Czyli gdzieś tam się temat przewinął Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrzeStymulacja cyklu lamette, były po tym właśnie 2 pęcherzyki i pregnyl 10000j na pęknięcie
W dalszej rodzinne były bliźniaki, moja prababcia była bliźniaczką
Dziękuję [emoji3526]Czyli gdzieś tam się temat przewinął [emoji3526] Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze [emoji110]