A tak z ciekawości, dlaczego aż do Dubaju Cię wywiało ??Ja właśnie gotuję, po wczorajszych ogrorkowych debatach zapraszam PS. Ostatni woreczek ogórków - życie na emigracji
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A tak z ciekawości, dlaczego aż do Dubaju Cię wywiało ??Ja właśnie gotuję, po wczorajszych ogrorkowych debatach zapraszam PS. Ostatni woreczek ogórków - życie na emigracji
Wiesz kiedy miałaś miesiączkę, wiesz kiedy była owu mniej więcej i wiesz jaka beta w niedzielę, więc nie ma co wydawać kasy [emoji23][emoji23]
Rozumiem, ze masz babeczki dla każdej z nasJa dopiero kawę pije i jem babeczek. Wcześniej nie miałam jakoś na nią ochoty [emoji23]Zobacz załącznik 1073872
Otóż to - wywialo Pracuje jako stewardessa dla Emirates. W sumie już od 3 dni fajrant i roczna przerwa od serwowania kotletow pod chmurkaA tak z ciekawości, dlaczego aż do Dubaju Cię wywiało ??
Rozumiem, ze masz babeczki dla każdej z nas
O matko, zawsze uważałam że to ekstra praca, tylko zawsze się zastanawialam, czy do pogodzenia z rodziną, ale widać da sięOtóż to - wywialo Pracuje jako stewardessa dla Emirates. W sumie już od 3 dni fajrant i roczna przerwa od serwowania kotletow pod chmurka
Otóż to - wywialo [emoji23] Pracuje jako stewardessa dla Emirates. W sumie już od 3 dni fajrant i roczna przerwa od serwowania kotletow pod chmurka [emoji6][emoji23]