Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie 27 beta kosztuje
U mnoe beta kosztuje 34 +6 za pobranie krwi.
Ja też robiłam w diagnostyce, gdzieś wcześniej pisałam jakie są normy w poszczególnych tygodniachDziewczyny mam taka prośbę
Czy któraś robiła betę w diagnostyce ? Mogłybyście mi napisać zakres referencyjny? Wykonano mi u lekarza badanie, miałam powtórzyć ale zrobiłam to w innym laboratorium (akurat takie mam pod domem)
Żeby się nie stresować chciałabym sobie porównać ;p
Ja nie mam kompletnie nic... Nic nic nic [emoji15]Czy ja jestem jedyna bez bólu piersi [emoji16]? Czasem mam jakieś mrowienia,ale to tyle.. wiem że przy ciąży z synkiem mega bolały, ale mój ssak pił z piersi dwa lata i siła go odstawiałam,to może wszystko wyssał [emoji23][emoji23]
Ja też tak uwielbiałam... W nocy sprzątanie, oglądanie, ogólnie... Życie [emoji38] ale przy dziecku już nie tak łatwo z tym [emoji2368]No będziesz musiała... Ale ja to WGL w dzień nie spać całe dnie A noc to mój relaks oglądanie seriali i siedzenie do późna [emoji23][emoji23]