Artemida90
Fanka BB :)
Dziewczyny pamietam ze jedna dziewczyna tutaj niedawno plamiła i była przed wizyta na usg? Czy wizyta potwierdziła żywa ciąże?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też chcę zobaczyć tą tabelkęKarolina (tylko nie wiem ktora) mozesz pokazac tabelke jak wyglada ? Bo chcialabym podejrzec jak wygladaja terminy wizyt dziewczyn z moich okolic do 3 marca to ja sie zes**m z ciekawości
I jak kochana?Cóż doszedł mi ból brzucha A plamienia coraz silniejsze. Rano pojadę do szpitala ale cos czuje ze będę musiała się z wami pożegnać :/
Dziewczyny czy w ciąży normalnie malujecie sobie paznokcie i farbujecie włosy? [emoji6] W poprzedniej ciąży ograniczałam lakiery do paznokci żeby jak najmniej chemii ale teraz ciąża przypada na wiosnę i lato to nie ma szans..
A co to za lista?
Dziekuje kochana
To taka nasza grupową lista?Mam nadzieję, ze w miare czytelna jest...