reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Ja też mam problemy z tą szyjka. Ostatnio miała 25mm. Lekarka kazala mi się oszczędzać. Luteinę i magnez biorę już od 25 tc. Ale brzuszek mi naprawdę często twardnieje. Jestem ciekawa co będzie na następnej wizycie 4 września
Ale mi też ostatnio twardnieje brzuch i boli mnie w dole jak na okres ale nie każdy dzień.

Moja królewna w 31+5 ważyła 2043.
Nie wyobrażam sobie rodzic z miednicowego ale moja kolezanka tak była urodzona i była drugim dzieckiem właśnie.
Czyli waga mojej małej jest jak najbardziej ok😍 inne dziewczyny mają podobnie więc dobrze. Szwagierka mi napisała że duża i już się przestraszyłam tym bardziejże na usg przesunęła się tydzień do przodu.
Nie wyobrażam sobie rodzić miednicowy. To jakiś kosmos!

Ja też mam problemy z tą szyjka. Ostatnio miała 25mm. Lekarka kazala mi się oszczędzać. Luteinę i magnez biorę już od 25 tc. Ale brzuszek mi naprawdę często twardnieje. Jestem ciekawa co będzie na następnej wizycie 4 września
No ja luteinę biorę od 18tc bo szyjka miała 27mm. Później się podniosła trochę i teraz mam prawie 3cm ale do tego lejek na 8mm. No i teraz jest jeszcze miękka. Lekarz mówił że dałby mnie do szpitala ale przez koronę lepiej być w domu....miejmy nadzieje że dojadę do skończonego 34tc to już będzie z górki😜magnez mi dał bo często boli mnie brzuch i mam taki dziwnie napięty.

reklama
Do góry