reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny, jak działają wasze kliniki? U mnie takie wizyty jak omówienie badań (takie podstawowe) zostały zastąpione konsultacjami video, ale mam też normalnie wizyty w klinice. Lekarz mówi, ze już niedługo będę mogła rozpocząć procedurę in vitro. Myślałam, że dłużej potrwa to wygrzebywanie się z pandemii, ale jak widać klinika jest na to przygotowana.

Witaj😊 Na którego października masz termin?
27.10 :) Także jeszcze :) Jestem w 16 tygodniu :) Zajrzałam na forum, ponieważ moja ciąża jest prowadzona na Islandii, a chce wiedzieć jakie badania macie dziewczyny i o co ewentualnie się dopytać. Tutaj ciążę prowadzi położna. Nie mówiąc o tym, że większość z Islandczyków wierzy w elfy...więc wiecie...lepiej zasięgnąć opinii przyszłych mam :D

27.10 :) Także jeszcze :) Jestem w 16 tygodniu :) Zajrzałam na forum, ponieważ moja ciąża jest prowadzona na Islandii, a chce wiedzieć jakie badania macie dziewczyny i o co ewentualnie się dopytać. Tutaj ciążę prowadzi położna. Nie mówiąc o tym, że większość z Islandczyków wierzy w elfy...więc wiecie...lepiej zasięgnąć opinii przyszłych mam :D
[/No tak pewnie nie kiedy lepiej się zapytać o coś dla lepszego samopoczucia niż się martwić nie potrzebie. Jak będziesz miała jakieś pytania to śmiało 😊😊

ja na razie nie. Tylko takie bulgotki w brzuchu. 🥰ale moja ginekolog powiedziala ze nie ma czym się martwić. Ok 20 tygodnia zazwyczaj wyczuwane są ruchy:) także mamy jeszcze czas :)
Pewnie że tak maluszek ma czas inni czują szybciej inni troszkę później dlatego nie ma się co martwić 😊😊 Na pewno już niedługo poczujesz 😊😊😊

Witaj🙂 razem zawsze raźniej 🙂

reklama
ja na razie nie. Tylko takie bulgotki w brzuchu. 🥰ale moja ginekolog powiedziala ze nie ma czym się martwić. Ok 20 tygodnia zazwyczaj wyczuwane są ruchy:) także mamy jeszcze czas :)
Pewnie że tak🙂 maluszek ma jeszcze czas🙂 ja w pierszej ciąży to wogole późno czułam bo jakos w 21 czy 22 tygodniu

Do góry