Agnieszka 30
Fanka BB :)
Tak już dawno tak jak pisałam wcześniej A ty już czujesz??Poczułyście już pierwsze ruchy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak już dawno tak jak pisałam wcześniej A ty już czujesz??Poczułyście już pierwsze ruchy?
Witaj Na którego października masz termin?cześć dziewczyny Z tej strony też październikowa przyszła mama
27.10 Także jeszcze Jestem w 16 tygodniu Zajrzałam na forum, ponieważ moja ciąża jest prowadzona na Islandii, a chce wiedzieć jakie badania macie dziewczyny i o co ewentualnie się dopytać. Tutaj ciążę prowadzi położna. Nie mówiąc o tym, że większość z Islandczyków wierzy w elfy...więc wiecie...lepiej zasięgnąć opinii przyszłych mamWitaj Na którego października masz termin?
Tak już dawno tak jak pisałam wcześniej A ty już czujesz??
27.10 Także jeszcze Jestem w 16 tygodniu Zajrzałam na forum, ponieważ moja ciąża jest prowadzona na Islandii, a chce wiedzieć jakie badania macie dziewczyny i o co ewentualnie się dopytać. Tutaj ciążę prowadzi położna. Nie mówiąc o tym, że większość z Islandczyków wierzy w elfy...więc wiecie...lepiej zasięgnąć opinii przyszłych mam
[/No tak pewnie nie kiedy lepiej się zapytać o coś dla lepszego samopoczucia niż się martwić nie potrzebie. Jak będziesz miała jakieś pytania to śmiało
Pewnie że tak maluszek ma czas inni czują szybciej inni troszkę później dlatego nie ma się co martwić Na pewno już niedługo poczujeszja na razie nie. Tylko takie bulgotki w brzuchu. ale moja ginekolog powiedziala ze nie ma czym się martwić. Ok 20 tygodnia zazwyczaj wyczuwane są ruchy także mamy jeszcze czas
Witaj razem zawsze raźniej27.10 Także jeszcze Jestem w 16 tygodniu Zajrzałam na forum, ponieważ moja ciąża jest prowadzona na Islandii, a chce wiedzieć jakie badania macie dziewczyny i o co ewentualnie się dopytać. Tutaj ciążę prowadzi położna. Nie mówiąc o tym, że większość z Islandczyków wierzy w elfy...więc wiecie...lepiej zasięgnąć opinii przyszłych mam
Pewnie że tak maluszek ma jeszcze czas ja w pierszej ciąży to wogole późno czułam bo jakos w 21 czy 22 tygodniuja na razie nie. Tylko takie bulgotki w brzuchu. ale moja ginekolog powiedziala ze nie ma czym się martwić. Ok 20 tygodnia zazwyczaj wyczuwane są ruchy także mamy jeszcze czas