reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Dziewczyny ja dzis łyżwy zaliczyłam ale nie obyło sie bez wizyty w kfc wiem totalnie nie zdrowo ale w nocy mi sie śnilo i jakoś jak zobaczyłam po drodze z zakupów to musialam zajrzeć...

Ja na przeziębienie pije gorące mleko z miodem jezeli chodzi o naturalne składniki..

reklama
Ja też. Obudziłam się 15 minut temu, zjadłam i dalej bym pospała. Nie wiem kompletnie co się ze mną dzieje. Odcina mi prąd dosłownie. Jutro będę w pracy na nocy to muszę klika razy cukier zmierzyc, może niski? Innego wytłumaczenia nie mam. Miałam dziś w ciągu dnia trzy drzemki, a przecież spałam pięknie cała noc. Nie rozumiem.
Ja pospalam... jest mi niemilosiernie niedobrze...w glowie sie kreci....

Narazie wygląda to tak..
Screenshot_20200131-212517_Excel.jpeg

Też chętnie wybralabym sie na łyżwy. Myślicie że taka aktywność nie zaszkodzi dziecku? Boję się że się walne czy coś [emoji23][emoji23] Niby umiem dobrze wjeżdżać Ale jestem lamaga [emoji23][emoji23][emoji23]
Dziewczyny ja dzis łyżwy zaliczyłam ale nie obyło sie bez wizyty w kfc wiem totalnie nie zdrowo ale w nocy mi sie śnilo i jakoś jak zobaczyłam po drodze z zakupów to musialam zajrzeć...

Ja na przeziębienie pije gorące mleko z miodem jezeli chodzi o naturalne składniki..

No ja nie wiem czy nie pojde spac dalej... masakra jakas jest....
Ja też. Obudziłam się 15 minut temu, zjadłam i dalej bym pospała. Nie wiem kompletnie co się ze mną dzieje. Odcina mi prąd dosłownie. Jutro będę w pracy na nocy to muszę klika razy cukier zmierzyc, może niski? Innego wytłumaczenia nie mam. Miałam dziś w ciągu dnia trzy drzemki, a przecież spałam pięknie cała noc. Nie rozumiem.

Mysle ze jak bedzie się uważać to aktywność fizyczna nie zaszkodzi.. nie dajmy sie zwariować
Też chętnie wybralabym sie na łyżwy. Myślicie że taka aktywność nie zaszkodzi dziecku? Boję się że się walne czy coś [emoji23][emoji23] Niby umiem dobrze wjeżdżać Ale jestem lamaga [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry