Ehhh cos mnie ostatnio brzuch boli [emoji30]
Mnie tez pobolewa, na dole jak na okres pare razy dziennie [emoji19]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ehhh cos mnie ostatnio brzuch boli [emoji30]
No mnie dokładnie tak samo. Jak leze jest ok ale ile mozna lezec ehhhMnie tez pobolewa, na dole jak na okres pare razy dziennie [emoji19]
No mnie dokładnie tak samo. Jak leze jest ok ale ile mozna lezec ehhh
Mam nadzieję że juz za duze nie urosna [emoji23]Brzuszki nam teraz bardzo szybko rosną, musimy to jakoś przetrzymać [emoji8] Tez już mam dość tego ciągłego leżenia
Uspokoj się, dopiero zaczęłaś wyglądać jak ciężarna, a nie jak ja po McDonaldzie, a już byś chciała, żeby nie rosło[emoji23][emoji23][emoji23]Mam nadzieję że juz za duze nie urosna [emoji23]
Ejj boczki mam [emoji30][emoji23][emoji23][emoji23][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]Uspokoj się, dopiero zaczęłaś wyglądać jak ciężarna, a nie jak ja po McDonaldzie, a już byś chciała, żeby nie rosło[emoji23][emoji23][emoji23]
Chyba w nadgarstkach [emoji14]Ejj boczki mam [emoji30][emoji23][emoji23][emoji23][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]
Ja też tak mam stawia się i boli muszę wtedy się położyć a kto za mnie wszystko ogarnie [emoji15] czas leci jak szalony co raz bliżej do poroduMnie tez pobolewa, na dole jak na okres pare razy dziennie [emoji19]
Bepanthen albo zielony linomag