alina89
Fanka BB :)
Ooo a to ja mam pytanie co zrobić, żeby widok był taki czarny?? [emoji12]To ta lupka na górze.Zobacz załącznik 884339
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo a to ja mam pytanie co zrobić, żeby widok był taki czarny?? [emoji12]To ta lupka na górze.Zobacz załącznik 884339
Tylko z szufladą mamJa płaciłam 180 zł
Tylko z szufladą mam
Ufff cale szczescie ze wracacie w dwupaku! Dbaj o was!Dobry wieczór , my niedawno w stanie dwupak wróciłyśmy do domu, ja się czuje ok, zmęczona tylko tym szpitalem, Pola rozrabia, dziś przed wyjściem szybkie usg , waga 1800g ... teraz obserwacja wyników i oby do września dziekuje za miłe słowa i kciuki, na pewno pomogły
Gdzieś w ustawieniach TRYB NOCNY. Ja ustawiam jakoś na samym początku jak apke sciagnelam.Ooo a to ja mam pytanie co zrobić, żeby widok był taki czarny?? [emoji12]
Dokładnie tryb nocny. Mi się tak lepiej korzysta. W ustawieniach swojego profilu masz.Ooo a to ja mam pytanie co zrobić, żeby widok był taki czarny?? [emoji12]
W moim baby design husky jest też powiekszana budka i w gondoli i w spacerowce. Ale uważam to za ogromną zaletę na zimę do gondoli...Bo nad morzem często są wiatry i to świetnie będzie chronić przed nimi...z resztą nie tylko nad morzem wieje...Na zimę daszek powiększany nie ma większego znaczenia. Na wiosnę już sobie przesadzisz dziecko do spacerówki na płasko.
Kasiu rozumiem...też się nie stresowalam specjalnie do wizyty poniedziałkowej. Teraz to już nie wiem....nie chciałabym cesarki. Ale strasznie się boję że popękam...[emoji17]@Jsawww powodzenia!
Wszystkim mamom po wizytach gratuluję
Ja właśnie wróciłam z usg. Wszystko w porządku, ale właśnie nadszedł ten dzień, kiedy zaczynam bać się porodu Mała waży 2030g w 31+3...lekarz powiedział, żeby szykować się na urodzenie 4kilowego albo i większego bobasa. Syn miał 3930 i wolę sobie nie przypominać jak popękałam i jeszcze mnie musieli naciąć.
Oczywiście porównałam już wyniki usg syna z tymi teraz i na tym etapie dzieciaki były bardzo podobne wymiarowo. Nie chcę się kurcze zablokować więc muszę myśleć pozytywnie o tym porodzie.
Ja właśnie u swojego lekarza mam dodatkowy ekran i widzę jak wymierza. On to tak robi ze kredką bym tak nie odrysowala więc bardziej boje się tego ewentualnego obniżenia pomiarów. Do porodu raczej usg nie robią, ale przyjmując na oddział już tak, no przynajmniej u mnie