Najlepiej przymierzyć pod siebie jak się prowadzi mi osobiście bardzo podpasowal Jak lark i nevo mi nie podpisują to pewnie wezmę ta kodęJa właśnie mysle o jedo koda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najlepiej przymierzyć pod siebie jak się prowadzi mi osobiście bardzo podpasowal Jak lark i nevo mi nie podpisują to pewnie wezmę ta kodęJa właśnie mysle o jedo koda
Również polecam, mam na wszystkich oknach zamiast roletA może żaluzje plisowane. Są różne wzory i kolory i ustawiasz sobie na takiej wysokości jakiej chcesz. Mamy taką w łazience i jesteśmy zadowoleni. Zobacz załącznik 878681
Bardzo ładneO takie :
Link do: ZESTAW kokarda_ROLETA+ZAZDROSTKA NA SZELKACH_60 cm
Dzwoniłam, Pani mi uszyje szare rolety i białe zazdrostki, bez tych infantylnych kokardek
Dziękuję za pomoc
My też się zastanawiamy nad tym wózkiem oglądaliśmy różne wózki ten bardziej nam pasował
No ja tyle filmów obejrzałam...że stanęło na tym i już [emoji1]My też się zastanawiamy nad tym wózkiem oglądaliśmy różne wózki ten bardziej nam pasował
To oby jednak po mamusi geny poszly jak moj mial taki okres miedzy 8 a 14 msc ze spiac wsadzal raczke albo nozke miedzy szczebelki a pozniej na sile probowal wyrwac, to mial bez przerwy since jakbysmy go tlukli :/ cały czas zakładam ochraniacze na lozeczko a on i tak potrafi to sobie zrobić. A płacze przy tym tak w srodku nocy ze chyba sasiadow tez z lozek zrywa, nie tylko nas... Z nadzieja czekam na tapczanik i oby z niego nie spadalJak się wrodzi w tatusia to się będzie wiercić oj będzie... [emoji23] ale jest nadzieja że będzie grzeczny jak mamusia [emoji6]
U mnie wczoraj był 31+3 [emoji1]Też mam 1 sierpnia, ale u mnie to już będzie 31+3
Mialam nadzieje ze nospa wystarczy. U mnie tez sie zdarzyla dwa razy podobna sytuacja i nospa z magnezem plus lezenie pomoglo. A nie ma szansy zeby tesciowa przyjechala dzisiaj do Was? To by bylo bezpieczniejsze wyjście na dzisiejszy dzien.
Jak dla mnie za wysokie te krótsze boki. Jakoś nie przekonuje mnie to.A tak w ogóle to dzień dobry Mamuśki. Powodzenia na wizytach i zdrówka dla Mam z problemami zdrowotnymi.
Mam takie małe pytanko. Zamierzam kupić łóżeczko z funkcją tapczanika. I się zastanawiam czy to dobre rozwiązanie? Korzystały Wasze dzieci z tego? Czy jak już będzie mógł korzystać z tapczanika to nie będzie mu tam za ciasno? Takie mnie naszły dzisiaj refleksje A już byłam zdecydowana...