reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Jak się wrodzi w tatusia to się będzie wiercić oj będzie... [emoji23] ale jest nadzieja że będzie grzeczny jak mamusia [emoji6]
To oby jednak po mamusi geny poszly :p jak moj mial taki okres miedzy 8 a 14 msc ze spiac wsadzal raczke albo nozke miedzy szczebelki a pozniej na sile probowal wyrwac, to mial bez przerwy since jakbysmy go tlukli :/ cały czas zakładam ochraniacze na lozeczko a on i tak potrafi to sobie zrobić. A płacze przy tym tak w srodku nocy ze chyba sasiadow tez z lozek zrywa, nie tylko nas... Z nadzieja czekam na tapczanik i oby z niego nie spadal ;)

Mialam nadzieje ze nospa wystarczy. U mnie tez sie zdarzyla dwa razy podobna sytuacja i nospa z magnezem plus lezenie pomoglo. A nie ma szansy zeby tesciowa przyjechala dzisiaj do Was? To by bylo bezpieczniejsze wyjście na dzisiejszy dzien.

I co bierzesz to nospe caly czas ?

Pewnie by przyjechala jak bym ja poprosila, dzwonila tylko czy cos mi ugotowac. A nie chce jej tu za bardzo bo wlasnie polozylam syna na drzemke bez tego smoczka cholernego i moga byc placze a ona od razu tez sie poplacze ... bo juz raz tak bylo wiec nie mam nerwow dzis na to [emoji38]

reklama
A tak w ogóle to dzień dobry Mamuśki. Powodzenia na wizytach i zdrówka dla Mam z problemami zdrowotnymi.

Mam takie małe pytanko. Zamierzam kupić łóżeczko z funkcją tapczanika. I się zastanawiam czy to dobre rozwiązanie? Korzystały Wasze dzieci z tego? Czy jak już będzie mógł korzystać z tapczanika to nie będzie mu tam za ciasno? Takie mnie naszły dzisiaj refleksje A już byłam zdecydowana...
Jak dla mnie za wysokie te krótsze boki. Jakoś nie przekonuje mnie to.
Pamiętam ile radości miał synek że śpi na dużym łóżku...[emoji1][emoji1][emoji1] oczywiście z barierką. Teraz też tak zrobimy [emoji4]

Do góry