reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Jak moj nie ma czasu pojechac po duze zakupy to zamawiam do domu i mam w nosie noszenie. Zamawiam tez dostawe na takie godziny zeby na pewno byl w domu i to wszystko rozpakowal czyli np na 21. Wiem co masz na mysli, tez dlugo bez ogladania sie na nikogo wszystko robilam ale zmadrzalam. Szkoda mi zdrowia mojego i dzieci, poza tym nie mam zamiaru ladowac w szpitalu przez to ze o siebie nie dbalam ;( zakladam ze ide tam dzien przed cc, bo taka mam umowe z lekarzem, ze wczeniej mnie nie kladzie :p
Ja tez zawsze Zosia Samosia bylam...
Ale maz to moja druga polowka...druga ręka... :) trzeba sie uzupelniac :)

reklama
tak jest jedynakiem (jego siostra zmarła przy porodzie) ale ona ma energię ale wyłącznie na swoje rozrywki....
Mam nadzieję że w czasie ciąży zmieni podejście bo przy dziecku nie można mieć tylko energii na siebie. :/ żeby przypadkiem samą z dziecmi na głowie nie została. No i z domem. Poganiaj go.

Zrob mu liste ponumerowana....jak zapomni to jeszcze raz niech jedzie... powiedz ze.kazdy skladnik jest najwazniejszy bo jeden od drugiego zalezy..... zeby skomponowac calosc.... jal czegos nie ma niech dzwoni i puta o zamiennik..albo gdzoe co lezy...UWIERZ. MI...WYROBI SIĘ.... ,:)
Nie chodzi o niemoc... kobieta i tak ma co robić
To ja już wolę żeby on się w tym czasie dziećmi zajął :D no i na spokojnie sobie duperelki w bierze pooglądam :D często też razem z dziećmi jedziemy ale to takie zakupy "na szybko" :)

Kocurek wszystkiego najlepszego! Smacznego tortu i łatwego porodu :)

Dziewczyny w lidlu będą ubranka z diabłem tasmanskim od 09.07. Mąż uwielbia go i ma nawat tatuaż z jego podobizna. Artur rok temu jak były miał wszystko kupione z diabłem. W tym roku też tak będzie. A córcia z twitim czy jak to się pisze.
Też czekam na nie :D bardzo mi się podobają :)

Ja mam dzisiaj urodziny :-) urodziłam się mając 2700kg ale myślę że moje dziecko będzie duuuuzo większe, po tacie.

Z tej okazji zamierzam dzisiaj kupić sobie małego torta orzechowego i zjeść całego sama :happy: a co tam, taka okazja to jakoś organizm to zniesie.

Czekam też na rogala do spania, który ma dzisiaj dotrzeć kurierem, może wkoncu się wyśpie...
Wszystkiego najlepszego :) spełnienia marzeń:) ściskam Cię mocno:biggrin2:

Jakbyś coś znalazła ustawę czy coś daj znać też będę szukać informacji . Bez jaj . Szkoda kasy.... Skoro coś jest za darmo to czemu mamy płacić . Ja też nie podaruje . Będę szukać pomocy i info jak to w końcu jest . Mam mało czasu . Już mam 26+5
A nie masz możliwości iść do lekarza na nfz i poprosić o takie skierowanie?

Właśnie czekam w gabinecie lekarza w poradni chorób zakaźnych. Lekarz rzucił okiem narazie tylko na rumień i powiedział, że dzisiaj mnie przyjmuje. Nie siedzę w poczekalni, tylko zamknęli mnie w gabinecie - chyba żebym nic od reszty pacjentów nie złapała :-) Lekarz przyjdzie po mnie osobiście - normalnie VIP :-)

reklama
O kurde normalnie szoking.
I sny mam takie barwne. Ostatnio śniłam, że latam i widziałam piękne lasy, łąki, wielką wodę.
I sny pamiętam.
A mi się ostatnio śniło że urodziłam Mulatka [emoji23] i był taki śliczny, miał wielkie brązowe oczka i kręcone włoski. O dziwo mąż od razu go zaakceptował tylko się zastanawialiśmy jak innym to wytłumaczymy [emoji23] [emoji23]

Do góry