O mamo! Ładnie wyhodowalas, moja wyobraznia konczy sie na rozmiarach HTak z poduszka karmilam ja nie mowie o troche wiekszych piersiach, ja aktualnie mam rozmiar 85M [emoji14] piers niestety dwa razy wieksza (albo trzy) od glowki dziecka. Tu niestety nic nie pomoze :/
reklama
okruszek.emi
bardzo szczęśliwa mamusia
Na czczo to na czczo...moim zdaniem. A czy coś się stanie jak raz się poswiecisz?[emoji6]W lab robię, mają czynne do 18, mam nadzieje że będę mogła później przyjechać ale dopytam, faktycznie lepiej. Boję się że jak o 7 wypije tą glukozę to zwrotka gwarantowana a przed badaniem nie można pić wody? Ja codziennie z rana na czczo ciepła woda z cytryna, myślicie że takie pół szklanki może zaszkodzić?
Aga10_2018
Fanka BB :)
Tak z poduszka karmilam ja nie mowie o troche wiekszych piersiach, ja aktualnie mam rozmiar 85M [emoji14] piers niestety dwa razy wieksza (albo trzy) od glowki dziecka. Tu niestety nic nie pomoze :/
Jak to nic nie pomoże . To znaczy, że nie będziesz karmiła ???
Blizniaki jako pierwsze dzieci sa chyba fajna przygoda, poswieca sie im 100% uwagi a to i tak za malo. My sie zdecydowalismy na drugie dziecko szybko, bo chcielismy zeby starszy mial wlasnie towarzystwo do zabawy i zeby nie byl jedynakiem, bo to jednak przykre dzieciństwo (jedynacy sie pewnie nie zgodza) ale ja tak to widze. A tu masz ci los, dwojeczka i pozamiatane. Z naszych marzen i planow o trzecim dziecku za 6 lat niciTeż zawsze mi się marzył bliźniaki...ale po urodzeniu Syna mi przeszło [emoji23][emoji23][emoji23]
Na pewno jest to trudny okres...mam na myśli ten początkowy...Fajnie jest dopiero jak już potrafią się razem bawić...
Tak...A tatę trzeba angażować [emoji4] w szczególności w tej sytuacji.
sandralevv93
Ja bylam o 8:20 [emoji3][emoji3]U mnie trzeba było być na czczo. Nie dałabym rady na samej glukozie na czczo i po temu jeszcze 2h siedzenia bez niczego do ust. [emoji50] Też byłam z samego rana i o 8.45 już byłam po wszystkim. A inne panie ciężarne dopiero co przychodziły na glukozę.
Margonelka
Owszem,straszne są te historie,ale one naprawdę są.. Teściowa też jeździ karetką,czasem opowiada coś,czasem zatrzymuje dla siebie. Mnie nie przeszkadzają Twoje opowieści bo znam jeW ogóle jeśli chcecie to mogę nie pisać o tych akcjach. Są smutne ale to się dzieje, i to non stop. Dlatego warto o tym mówić. Jeśli nie chcecie to dajcie znać przestanę. (ostatnio przywlokl historie o matce palaczce w ciąży.)
Jsawww
Ja powiedziałam swojemu gin ze nie pójdę pic tego badziewia i zamiast tego raz w miesiącu mam zrobić glikemię na czczo w Lab....Chciałam się pochwalić.
W końcu czuje i mam pewność że kopniaczki to kopniaczki!
Ja z krzywej cukrzycowej chyba zrezygnuje, bo nie czuje się na siłach na to aby wyłączyć się z użytku z dwójką małych dzieci
Ljanka
Zgodzę się, mam siostrę 10 lat młodszą. pamiętam te wszystkie listy do Mikołaja o rodzeństwo i jak wszystkim w koło zazdrościłam, że mają siostrę lub brata. Jak już się z tym pogodziłam pojawiła się siostra. Mój mąż ma za to brata starszego o 13 lat! Oboje mamy z rodzenstwem znikomy kontakt. Chcieliśmy tego uniknąć w przypadku naszego dziecka i powiedzielismy sobie, że jeśli do 5 lat różnicy się nie uda to odpuszczamy. Udało się! Będzie równe 4 lata różnicy, mam nadzieję, że się dogadaja .Blizniaki jako pierwsze dzieci sa chyba fajna przygoda, poswieca sie im 100% uwagi a to i tak za malo. My sie zdecydowalismy na drugie dziecko szybko, bo chcielismy zeby starszy mial wlasnie towarzystwo do zabawy i zeby nie byl jedynakiem, bo to jednak przykre dzieciństwo (jedynacy sie pewnie nie zgodza) ale ja tak to widze. A tu masz ci los, dwojeczka i pozamiatane. Z naszych marzen i planow o trzecim dziecku za 6 lat nici
Uważam, że rodzenstwo to najlepsze co rodzice mogą dać swoim dzieciom
reklama
NaturalnaMama
Właśnie siedzę i porównuję termometry bezdotykowe, wiem, że temat się kiedyś przewijał, ale który najlepszy?