reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

A ja mam jakieś złe przeczucie do tych badań co dzisiaj robiłam. Do tej pory tak nie miałam. I będę się schizowac do poniedziałku, aż odbiorę wyniki :/

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

reklama
My corci kupilismy uzywanego taco captiva mohocan i jak na nasze wiejskie tereny sprawdzil sie super. Takze wozek dla fasolki mamy no i ciuchy tez wiadomo a to po corce a to od moich siostr dostane. Moja tesciowa tez kupuje za duze ciuchy no i nie wszystkie mi sie podobaja no ale zakladam corce zeby mezowi nie bylo przykro

Właśnie przed chwilą dzidziuś poruszyl mi się w brzuchu i czułam te ruchy wyraźnie[emoji4]. Mój gin miał rację że szybko poczuje pierwsze ruchy[emoji5]. Człowiek już zapomniał jak to jest...

rr7luqh.png
Ooo:) kurczę ja czuje takie lekkie łaskotanie właśnie tam, gdzie chyba jest dzidzia i też sie zastanawiam, czy to już? :) 14t5d, jakoś wcześnie mi się wydaje, ale mimo wszystko jakoś mi przyjemniej i bezpieczniej, nawet jeśli to jeszcze nie ruchy dziecka.

Właśnie przed chwilą dzidziuś poruszyl mi się w brzuchu i czułam te ruchy wyraźnie[emoji4]. Mój gin miał rację że szybko poczuje pierwsze ruchy[emoji5]. Człowiek już zapomniał jak to jest...

Wiesz co pampersy bym się wstrzymała z robieniem zapasów. Niestety to rzecz która jest najbliżej pupy i mogą odparzac. Tym bardziej ze w tamtym roku zmienili skład oryginalnych pampersow care i dużo dzieci uczulaja teraz. Ja kupiłam na początku po małej paczce z każdego rodzaju pieluszek. Tak zobaczyłam które mi wygodnie zapinac ale i które bobasowi odpowiadają. Chusteczki ja robię duże płatki kosmetyczne dla bobasow i zalewam przegotowana woda i dolewamy trochę oliwki. To nie uczyła na 100% i jest dużo tańsze niż chusteczki. Chusteczki mam tylko na wyjście.

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

Wizyta NFZ 26.04
A jak to robisz? W jakimś pojemniku i potem kilka dni są wilgotne?
rr7luqh.png
Ojacie :szok: ale Ci zazdraszczam
Chyba się nie dogadalysmy. To był wózek 2w1 gondola + spacerówka, adaptery + fotelik :)
Aaa to faktycznie :-D tak czy siak mamy jeszcze troche czasu na namysł :)

A ja mam jakieś złe przeczucie do tych badań co dzisiaj robiłam. Do tej pory tak nie miałam. I będę się schizowac do poniedziałku, aż odbiorę wyniki :/

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
Ja jak robię badania to też się zawsze boję. Nawet jak na hiv robiłam to się bałam, a żadnych ryzykownych zachowań nie było ani u mnie, ani u męża (mam nadzieję;)).
Będzie dobrze. A jeśli chodzi o tsh to ja jakos w 10 tygodniu tez mialam 2,8. Akurat ja się leczę, więc po prostu wzięłam większą dawkę leku i obniżyłam te wszystkie wartości. Więc endo konieczny i pewnie leki i bedzie ok:)

reklama
Do góry