Igorowelove
Moderatorka
Malenstwo rosnie...
Mam juz badania zrobione:
krew
mocz
glukoza krwi,
hiv,
toksoplazmoza igg i igm,
WR,
cytologia
Bede powtarzac glukoze i mocz
A prywatny zalecil jeszcze do tego:
TSH
CMV Igg I Igm
rozyczka igg
Hbs
Przeciwciala
Hej dziewczyny, gratuluje tym, których wizyty były pozytywne ja tez juz po wizycie. Pojechałam nagle przez plamienie, ale byłam u super specjalisty. Moj krwiak niestety znowu sie powiększył, ma 6x4x2cm wiec chyba jestem rekordzistka... ale jest umiejscowiony przy szyjce. Mimo tego dzidzia rośnie prawidłowo, ma 1,86cm. Dalej mam leżeć i brać 3x duphaston, 3x luteina dopochwowo i 3x nospa, wiec sporo tego... jestem dobrej myśli. Cudownie było widzieć dzidzie z rączkami i nóżkami. Załączam foto.
Ja już po wizycie. Widziałam już moja fasolkę chociaż już wyglada jak maly czlowiek ale bardxiej pasuje tu moje małe cudo <3. Ma niecałe 2 cm. To 8t6d. Niestety zdjęcia dziś nie dostałam wiec sie nie podzielę, trochę mi przykro bo jeszcze bym popatrzyła ale no trudno. Prenatalne mam 6 kwietnia to będzie 12t1d. Będę miała podwójny test.Nie będę płacić Pani doktor wzięła mnie do jakiegoś tam programu i uda się na nfz bo łapiemy się na 1 punkt tego rozporządzenia. Trzymam kciuki za Wasze wizyty. Ja już jestem spokojna i szczęśliwa. Odliczam dni do badań prenatalnych
Dziewczyny, gratuluje udanych wizyt wszystkie dzidziutki sliczne [emoji7][emoji7]