reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Ja wstaje, robie mojemu śniadanie do pracy i herbate w termos i wracam do łóżka [emoji4] jeszcze sie wyspie a chlop zadowolony [emoji3][emoji3] nie sprawia mi to problemu

Teraz musze wstać i "fryzurę" na dole ogarnac [emoji23][emoji23][emoji23]

p19u9jcg9y71ca8m.png

2 wizyta 22 marca [emoji173]

reklama
Moje dziecko jak jest chore, przynajmniej tak było do tej pory to powiem Wam że on lepiej śpi w nocy niż normalnie... Może dlatego że bardziej zmęczony a te jego dotychczasowe przeziębienia nie były jakieś strasznie mocne...
Zazdroszczę... U mojej zawsze idzie od razu na uszy lub płuca, więc albo boli, albo dusi i jest masakra. Dlatego idę teraz póki jeszcze nie ma tragedii i nie płacze dosłownie całą noc...

Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom

Byłam na badaniach. Dostałam skierowanie tylko na morfologię, glukozę oraz mocz. Coś jak na 9/10 tydzien to mało

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mamy dzisiejszy dzień zaczął mi się fatalnie. Chłopak wczoraj wieczorem na piwie był, miał podjechać do większego miasta po jakieś zakupy no i prosi żebym z nim podjechala. I wsiadlam w auto, już prawie z podwórka wyjeżdżam a tu sru (coś je*ło). Amortyzator pękł i rozpadł się na kawałki. A mechanik powiedział że dopiero wieczorem da znać kiedy można podjechać. Bez samochodu to jak bez ręki, nogi, trzustki i wątroby się czuję... :'(

28whj6yx23ga2o8q.png

Mamy dzisiejszy dzień zaczął mi się fatalnie. Chłopak wczoraj wieczorem na piwie był, miał podjechać do większego miasta po jakieś zakupy no i prosi żebym z nim podjechala. I wsiadlam w auto, już prawie z podwórka wyjeżdżam a tu sru (coś je*ło). Amortyzator pękł i rozpadł się na kawałki. A mechanik powiedział że dopiero wieczorem da znać kiedy można podjechać. Bez samochodu to jak bez ręki, nogi, trzustki i wątroby się czuję... :'(

28whj6yx23ga2o8q.png
O kurde to faktycznie pech, no bez samochodu to jak bez ręki, wspolczuje, oby mechanik sie z tym szybko uporal

p19u9jcg9y71ca8m.png

2 wizyta 22 marca [emoji173]

28whj6yx23ga2o8q.png

My za to nie wiemy jak to jest z autem bo go nie mamy [emoji23] nawet prawka nie mamy

reklama
Kamsi, ja jestem spod Wrocławia, ale pracuje i chodzę do lekarza we Wrocławiu do Lux medu

Ja tez okres miałam 14.01 wiec chyba mamy ten sam termin [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O to może nawet w szpitalu sie spotkamy? Wiesz juz gdzie chciałabyś rodzic? Ja chyba na borowskiej, maja tam najlepszy sprzęt dla dziecka i moj lekarz jest tam zastępca kierownika kliniki położnictwa. Poza tym mam tam bardzo blisko, jakieś 2km.

Ostatnia edycja:
Do góry