reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Szalona ja nie ogladambo tv nie mam. Nawet nie czujemy potrzeby aby mieć.

Mąż miał mieć wolne ale zadzeonili czy przyjdzie w swój wolny dzień 14-23.20
Więc poszedł bo 400 zł dniowki piechota nie chodzi. Ale ja padnieta jestem jak już 6 dzień z młodym się uzeram i do tego kapanie, a mamy małą łazienkę więc wanuenka z wodą muszę targac:(i wyaluchiwac jekow bo żeby idą :( osiwieje

tb73j48aiqbsbsjk.png

h44e9jcgly0fujg4.png

reklama
Kawy nie pijam.. dla towarzystwa inke
Za godzine drugi dziec mi usnie. .. i startuje po lody i ptasie mleczko... wasza wina !
. A widzialam dzis w tv..zupe szczawiowa z jajkiem. .. jeny... musze ja zjeść Moja mama ma mrożony szczaw z ogrodka... zamowienie zlozylam ale dopiero na święta....
I placki ziemniaczane chodzily za mna, wiec robilam

Mdlosci sporo zelzaly....
Dzis ogladan ten program rozrywkowy o hipnozie, ktora tez oglada?
Tez bede ogladac [emoji4][emoji4]

p19u9jcg36lbmzsm.png

-> Druga wizyta 22.03 [emoji173]

Ja już od paru dni na śniadania ciasta jem. Na kolacje ciasto lub pomarańcze. No i przybrało mi sie przez to. Nie jestem w stanie niczego innego zjeść. Spać śpię dalej sporo. W przyszłym tyg mam wizytę. A jak tak czytam to nie wiedziałam, ze tak wcześnie można się dowiedzieć o płci dziecka [emoji1]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

dhi4vfxmrwrvm3d0.png

Wypiłam dziś kawę kawiarni była taka dobra ;) a teraz umieram... Niedobrze mi. Także poraz pierwszy łączę siew bólu.

A za mną kluski z serem chodziły i zjadłam całą michę :)
Rosół też wciągnęłam :)
I sałatkę z tuńczykiem.
A teraz za makaron z kurczakiem, brokułem i suszonymi pomid.się biorę...
Wieczorem mam wychodne z koleżanką do kina a tatuś ogarnie młodego :)

PRENATALNE usg 19.03.18->czekamy
Na czym byłaś w kinie :)? My ostatnio byliśmy na Greyu.

3jgx3e3k1gesq4j4.png

Hej Dziewczyny
A ja właśnie przełknełam ślinkę na myśli o tych wszystkich smakołykach.
Niestety u mnie już stwierdzono cukrzycę ciążową
Także od środy jestem na diecie.
Trochę mnie to dołuje i jeszcze ta pogoda
Także czekam na wiosnę i lepsze samopoczucie.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Dasz radę [emoji4]! Dobro dzidziusia najważniejsze[emoji4]. Ciesz się że szybko to zdiagnozowano[emoji4]. U mnie przy synu lekarz zbagatelizowal nadciśnienie tętnicze i urodziłam miesiąc szybciej.
Szwagierka też miała w ciąży cukrzycę. Nosiła pompę insulinowa i miała dietę a teraz cieszy się pięknym synkiem [emoji16]. Głowa do góry [emoji6]

Ps. Mnie też dobija ta pogoda. Czekam już na wiosnę.

3jgx3e3k1gesq4j4.png

Kawy nie pijam.. dla towarzystwa inke
Za godzine drugi dziec mi usnie. .. i startuje po lody i ptasie mleczko... wasza wina !
. A widzialam dzis w tv..zupe szczawiowa z jajkiem. .. jeny... musze ja zjeść Moja mama ma mrożony szczaw z ogrodka... zamowienie zlozylam ale dopiero na święta....
I placki ziemniaczane chodzily za mna, wiec robilam

Mdlosci sporo zelzaly....
Dzis ogladan ten program rozrywkowy o hipnozie, ktora tez oglada?
Znając siebie trochę będę oglądać hipnoze i trochę kocham Cię Polsko [emoji14].

3jgx3e3k1gesq4j4.png

Dziewczyny nie odzywam sie bo nie za dobrze sie czuje. Co do piersi ja zawsze rano wstaje i mnie nie bola sa normalne a później to az szczypia. Trzymam kciuki za wszystkis. Chciałam bym juz wiosne. A tam zimno smog i zarazki brrr.... Więc siedze w domu. Pozdrawiam milego wieczoru

Dziewczyny nie odzywam sie bo nie za dobrze sie czuje. Co do piersi ja zawsze rano wstaje i mnie nie bola sa normalne a później to az szczypia. Trzymam kciuki za wszystkis. Chciałam bym juz wiosne. A tam zimno smog i zarazki brrr.... Więc siedze w domu. Pozdrawiam milego wieczoru
Życzę lepszego samopoczucia [emoji5]. Też tęsknię za wiosną, fajna temperaturą i spacerami. Ja już od tygodnia siedzę w domu i czasami mam wrażenie że dostanę do głowy [emoji14]. Również życzę miłego wieczoru [emoji4].

3jgx3e3k1gesq4j4.png

reklama
Znając siebie trochę będę oglądać hipnoze i trochę kocham
3jgx3e3k1gesq4j4.png

Ja sobie leżę z synem pod kocykiem, popijam grzanca z bezalkoholowego i oglądamy Shreka :-) :) Młody uwielbia tą bajkę.
Miałam dzisiaj odebrać wyniki z automatu w szpitalu a się tylko wkurzyłam bo trzeba mieć hasło a mi nic babki nie dały przy pobieraniu. Będę musiała znowu jechać odebrać osobiście przed wizytą :baffled:

Do góry