Ja drugi dzien bez mdlosci zaczynam.. jeny oby tak zostalo..i apetyt wrócił....
Trzymam kciuki za wizytujace !
Mi tez mdłości dzisiaj odpuściły, jakoś lepiej się czuje
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja drugi dzien bez mdlosci zaczynam.. jeny oby tak zostalo..i apetyt wrócił....
Trzymam kciuki za wizytujace !
Ja o 16.15 nie mogę się doczekaćDzisiaj o 9:20 idę na pierwsze usg. W pt robiłam betę- wyszła 44048. Trzymajcie kciuki kochane! Czy ktoś jeszcze wizytuje dzisiaj?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U mnie właśnie Amelka urodziła się w urodziny mojej mamyFajnie sie rymuje wszystko....
U mnie z koncowka ..ek....Tomek Wojtek... no a trzecie Filipek lub dziewczynka Alicja.. zastanawiam sie tez nad Amelia... to by bylo po babci męża... a termin porodu mam wtedy co i babcia rodzila mame męża... czyli w dniu narodzin tesciowej...
Hej babeczki! Ja już po. Lekarz spojrzał na monitor i skomentował „elegancko” i tym mnie uspokoił. Serduszko jest, dzidzia ma 0,5cm i z usg wychodzi 6d1d. Więcej dowiem się 07.03 bo wtedy mam wizytę. Ma mi wtedy założyć kartę ciąży i przekazać więcej informacji. Powiem Wam ze chyba dopiero dzisiaj do mnie dotarło, ze skarb nosze pod sercem. To jest jakaś magia..
Hej babeczki! Ja już po. Lekarz spojrzał na monitor i skomentował „elegancko” i tym mnie uspokoił. Serduszko jest, dzidzia ma 0,5cm i z usg wychodzi 6d1d. Więcej dowiem się 07.03 bo wtedy mam wizytę. Ma mi wtedy założyć kartę ciąży i przekazać więcej informacji. Powiem Wam ze chyba dopiero dzisiaj do mnie dotarło, ze skarb nosze pod sercem. To jest jakaś magia..
Super gratulacje [emoji6]Hej babeczki! Ja już po. Lekarz spojrzał na monitor i skomentował „elegancko” i tym mnie uspokoił. Serduszko jest, dzidzia ma 0,5cm i z usg wychodzi 6d1d. Więcej dowiem się 07.03 bo wtedy mam wizytę. Ma mi wtedy założyć kartę ciąży i przekazać więcej informacji. Powiem Wam ze chyba dopiero dzisiaj do mnie dotarło, ze skarb nosze pod sercem. To jest jakaś magia..
Nie mam na godzine, ide i czekam w kolejce, ktore na szczescie nie sa jakies straszie dlugie. A ide po 14, musze mojemu tacie mlodego zostawicBędziemy trzymać mocno kciuki na którą masz wizytę?
Super! [emoji7]Hej babeczki! Ja już po. Lekarz spojrzał na monitor i skomentował „elegancko” i tym mnie uspokoił. Serduszko jest, dzidzia ma 0,5cm i z usg wychodzi 6d1d. Więcej dowiem się 07.03 bo wtedy mam wizytę. Ma mi wtedy założyć kartę ciąży i przekazać więcej informacji. Powiem Wam ze chyba dopiero dzisiaj do mnie dotarło, ze skarb nosze pod sercem. To jest jakaś magia..