reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Moj nawet nie mowil zeby sie zastanowic tylko ze na nastepnej wizycie zrobimy badania prenatalne [emoji3][emoji3]

p19u9jcg1z5wnhly.png

x7codciml8ye19yb.png

-> Druga wizyta 22.03 [emoji173]

Hmmm ciekawe bo po chyba jesteś młoda dziewczyna bardzo. Młoda Mamusia. Myślałam, że prenatalne po 35 roku albo właśnie wskazanie

reklama
Widomo, ze dobrze zrobic. Ale tak jak mowilam, w pierwszej ciazy nie robilam ze wzgledu na finanse, bylam naprawde w fatalnej sytuacji i wolalam wykonac badanie polowkowe, za ktore tez musialam zaplacic zeby bylo porzadnie wykonane, bo niestety w mojej przychodni gdzie chodzilam (na NFZ ) byl slaby sprzet. W tej ciazy pewnie zrobie oba badania :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja podobnie, w pierwszej ciąży tylko polowkowe prywatnie na dobrym sprzęcie. teraz zapłacę też za to w pierwszym trymestrze, chcę je zrobić.

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

A robicie tez ten test pappa z krwi ? Ja mam w zestawie usg prenatalne i właśnie ten test i jestem ciekawa co to dokładnie za
Test co z niego wychodzi ?

Mam tez drugie prenatalne tez darmowe to są te tzw połówkowe?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A robicie tez ten test pappa z krwi ? Ja mam w zestawie usg prenatalne i właśnie ten test i jestem ciekawa co to dokładnie za
Test co z niego wychodzi ?

Mam tez drugie prenatalne tez darmowe to są te tzw połówkowe?

Tak, te drugie to polowkowe

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja juz 2 tydzien nie jestem w stanie zjesc ciepłego posiłku ☹️ jestem non stop śniadanie /obiad /kolacja na bułce z serem to jedyne co mi wchodzi. Mówią że każda ciąża inna a ja mam dokładnie takie same okropne mdłości i wymioty. W pierwszej ciąży schudłam 5 kg w 1,5 miesiąca aż wylądowałam w szpitalu z wycieńczenia ... a mam teraz rocznego syna i nie moge pozwolić sobie na użalanie się nad sobą jak za pierwszym razem [emoji12]

A ja juz 2 tydzien nie jestem w stanie zjesc ciepłego posiłku ☹️ jestem non stop śniadanie /obiad /kolacja na bułce z serem to jedyne co mi wchodzi. Mówią że każda ciąża inna a ja mam dokładnie takie same okropne mdłości i wymioty. W pierwszej ciąży schudłam 5 kg w 1,5 miesiąca aż wylądowałam w szpitalu z wycieńczenia ... a mam teraz rocznego syna i nie moge pozwolić sobie na użalanie się nad sobą jak za pierwszym razem [emoji12]

Ajjjj aj to chyba też Synek będzie :-)

reklama
Do góry