reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Mi tez nie chodz czasem cos zakuje lub takie rozciaganie ale bardzo rzadko. Nie uwazam zeby cos bylo nie tak. Macica az tak sie jeszcze nie rozrasta bo maluszek jeszcze taki maly okruszek

A dziewczyny czy dokucza wam czasami podbrzusze bo ja nic nie czuje i boje się ze coś jest nie tak?

Edzia Słońce nie nakręcaj się [emoji4] ja też nic nie czuję. No chyba, że się za szybko zerwę z łóżka, ale tak po za tym nic...i nie mam mdłości i już przeszła mi faza spania i nawet piersi już takie nue są wrażliwe jak na początku.
A wszystko jest ok [emoji4][emoji4][emoji4] i u Ciebie na pewno też! Tylko się cieszyć taką ciążą [emoji1]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie :biggrin2: pozdrawiam ze Śląska ;)
Ja tez ze śląska jestem :)

34bwrjjg5zexx45n.png

1usahdgepgvmlb97.png

h5zwb201nzhq22ex.png

reklama
Do góry