reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Ja też wczoraj poleciałam do Lidla , byłam tak o godz.12 , i co ? kompletnie nic już nie było . Pytam pani ekspedientki o produkty ciążowe , a ona mi na to że musiałabym widzieć co tu się rano robiło :-D:-D
Ja kupilam ostatniego rogala... stanikow z odpinanym ramiaczkiem..juz nie bylo mojego rozmiaru... wszelkie rozmiary s poznikaly. ... ale wzielam ostatnia bluzeczke w paski L
Spodnie ciazowe tez bralam L zamiast S... chociaz te L male wychodzilo... albo mi dupa urosla :)

reklama
Dziewczyny tez Wam hormony tak szaleja, ze cierpliwosc zmalała do zera i wszysystko mnie wlurza... bez kija do mnie lepiej nie podchodzic bo zagryze.... i spac mi sie chce i niedobrze mi

Oj tak. Ciągle warczę... Sama miałabym siebie dość.;P mój mąż tak zgadł zew ciąży jestem. Ja z Lidla kupiłam bluzkę do karmienia tą szarą. ;)

Ja generalnie chciałam popatrzeć na rogala do spania i sukienkę a"la jeansową, ale zostały tylko body dla niemowląt :p

U mnie mdłości i brak apetytu od początku tygodnia.. masakra jak sie czuje [emoji24]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja z Lidla kupiłam bodziaki dla synka i sobie spodnie ciążowe. Ja nie mam mdłości i przez to Boję się ze dużo przytyje. W pierwszej ciąży przytylam 13 kg.

Do góry