reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Z tym się nie zgodzę. Może to zależy od lekarza, ale na pewno nie regulują tego przepisy.
Ja mam zawsze robione USG na wizycie. Byłam w 4 tyg potem 6 i 7.
Teraz idę 9ti3d (21.02) i z pewnością zrobi mi USG.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
mój lekarz na nfz robił mi juz dwa razy w 5 i 7 tyg... więc nie jest to jakas norma na pewno. Poza tym muszą potwierdzić ciąże do 10 tyg żeby pacjentka mogła dostać becikowe wiec całkiem mi się to kupy nie trzyma.

reklama
Ja miałam 6 tydzień i 4 dzień, kiedy zobaczyłam serduszko;) wizytę tez mam teraz 1 marca, więc razem odliczamy :D

gannyx8do96u2n59.png
ja zobaczyłam serduszko w 6 i 5 dniu. też mam wizytę 1 marca :)

Ja robiłam test 10 dni po OW i były dwie kreski (test ten czuły;) beta z krwi robilam 11dnia i też już była ładna;) poczekała bym do 10 dnia;)
ja robilam 12 dni po owu i miałam negatywny i ten czułu i betę dopiero 14 dni po owu podniosła mi się beta i widziałam cień cienia na tym hiper czułym. Najlepiej poczekać do miesiaczki. beta to jednak 30 zł a testy też na drzewach nie rosną. Ja wtopilam mnóstwo kasy zanim doczekałam się tych dwóch kresek :D

reklama
Do góry