Merymery
Aktywna w BB
Więc czy dam l4 czy będę pracować nie ma prawa mnie zwolnić? W czerwcu będzie jakoś 5ty miesiąc.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Więc czy dam l4 czy będę pracować nie ma prawa mnie zwolnić? W czerwcu będzie jakoś 5ty miesiąc.
Okej już coś więcej wiem dziękuję;*
Mowisz ze jestes w 7tcCzyli nie mam się czym stresować. Jeszcze podpytam ginekologa w poniedziałek jak to widzi
Dziewczyny, głupie pytanie. Ale tak jak jest napisane 6t6d to jest to bieżący 7 tydzien czy 6? Mówię, ze jestem w 6 czy 7 tygodniu? Coś mnie wcześniej zmyliło lol
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
moja miała ospę i rumień zakaźny na raz .. nie ma co. przez 3 lata nic mi do domu nie przyniosła zakaźnego a teraz jak zaszłam w ciąże to kumulacja :/Mój syn 2 tyg temu miał rumień zakaźny, córka nie dostała, ale i tak w domu siedzi z przeziębieniem
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ja byłam w 6 tyg i widziąłam tylko pusty pęcherzyk, potem byłam w 7 tyg i był już zarodek z serduszkiem więc lepiej poczekać chociaż do tego 7 jak chce się mieć już spokojną głowęDziewczyny ponawiam pytanie w którym tygodniu (licząc od OM) idziecie na 1 wizyte ?