reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Mnie tez czeka farbowanko i to rozjaśnianie- podciągnięcie sombre do góry. Ale może tez zetnę conieco bo mam włosy do pasa i lekko to męczące

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja mam do kości ogonowej, może trochę dłuższe, więc takie farbowanie u fryzjera... o matko, fortuna [emoji23]

Ja mam do kości ogonowej, może trochę dłuższe, więc takie farbowanie u fryzjera... o matko, fortuna [emoji23]

Woooow podziwiam ja już swoich mam dość. Te ciagle wyciąganie je spod każdego ubranka, platanie się, ciagle rozczesywanie. Najchętniej bym obcięła do ramion [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde, ja mam wrażenie że jak były krótsze to przeszkadzały mi bardziej niż teraz, ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia [emoji23] będę się raczej trzymać tej długości, uwielbiam długie włosy!

Okruszku w kwietniu przywali mi 39, a w październiku 39 i pół
[emoji4] ja pewnie to przeżywam na wyrost. Wiem...wiem że taki wiek nie stanowi problemu dla niejednej kobiety.
Tylko ja zawsze chciałam mieć trójkę dzieci. Ale nie było mi dane...wiele rzeczy się ma to składa. Nie chcę tu tłumaczyć. Ale podjęłam taką decyzję,że jeśli się nie uda do marca tego roku, to odpuszczę. [emoji4] Jestem gdzieś w środku trochę przestraszona swoim wiekiem, ale cieszę się bardzo, że nam się wreszcie udało. Z pierwszym też było niełatwo...mam wielką nadzieję że tym razem też będzie tak dobrze jak wtedy.
Dziękuję

Sent from my SM-G900F using Forum BabyBoom mobile app

Z przykrością oznajmiam, że nie będę październikową mamą...
A Wam kochane, życzę spokojnego czasu ciąży, oby was jak najmniej męczyły objawy tego jednak pięknego stanu no i oczywiście szczęśliwego rozwiązania. :) Ściskam mocno! [emoji813]
Migdalove przykro mi bardzo. Trzymaj się cieplutko. Mam nadzieję, że szybko uda Ci się dołączyć do mam, choć w innym terminie. Trzymam kciuki [emoji8]

Ja fabuje włosy od narodzin pierwszego syna. 28 lat. Ale tylko szamponetka raz na miesiąc czasem rzadziej.

Też miałam wlosy długie do pasa, ale syn jak był malutki i noszony na rękach łapał rączką i mi wyrwał...doprowadzalo mnie to do frustracji, i zciełam do ucha [emoji16] nigdy więcej nie zapusciłam...to ogromna wygoda takie krótkie włosy i w ogóle czuję się w nich o wiele lepiej.

Ostatnia edycja:
Hej.. goscie juz pojechali... ale czytalam was w nocy a potem nie mialam siły odpisywac,

Smaki... ja jestem UZALEZNIONA OD CZEKOLADY....codziennie cos wsuwalam od paru lat...baton...cala tabliczka czekolady... rafaello...ptsdie mleczko......a teraz...... goscie naprzywozili czekolady takie extra..ktore normalnie bym teraz wsuwala...i nic..... nie mam na nie ochoty... dla mnie szok... a moje kupione..leza juz 2 tygodnie ,!!!!

Jak rodzice zareagowali? Zobaczyli bociana [emoji4]???
Też kocham czekoladę, a teraz jakoś tak specjalnego wrażenia na mnie nie robi [emoji6]

reklama
Z przykrością oznajmiam, że nie będę październikową mamą...
A Wam kochane, życzę spokojnego czasu ciąży, oby was jak najmniej męczyły objawy tego jednak pięknego stanu no i oczywiście szczęśliwego rozwiązania. :) Ściskam mocno! [emoji813]

Strasznie przykro :( Trzymam kciuki żeby udało się jak najszybciej!

Do góry