Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam do kości ogonowej, może trochę dłuższe, więc takie farbowanie u fryzjera... o matko, fortuna [emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
[emoji4] ja pewnie to przeżywam na wyrost. Wiem...wiem że taki wiek nie stanowi problemu dla niejednej kobiety.Okruszku w kwietniu przywali mi 39, a w październiku 39 i pół
Migdalove przykro mi bardzo. Trzymaj się cieplutko. Mam nadzieję, że szybko uda Ci się dołączyć do mam, choć w innym terminie. Trzymam kciuki [emoji8]Z przykrością oznajmiam, że nie będę październikową mamą...
A Wam kochane, życzę spokojnego czasu ciąży, oby was jak najmniej męczyły objawy tego jednak pięknego stanu no i oczywiście szczęśliwego rozwiązania. Ściskam mocno! [emoji813]
Hej.. goscie juz pojechali... ale czytalam was w nocy a potem nie mialam siły odpisywac,
Smaki... ja jestem UZALEZNIONA OD CZEKOLADY....codziennie cos wsuwalam od paru lat...baton...cala tabliczka czekolady... rafaello...ptsdie mleczko......a teraz...... goscie naprzywozili czekolady takie extra..ktore normalnie bym teraz wsuwala...i nic..... nie mam na nie ochoty... dla mnie szok... a moje kupione..leza juz 2 tygodnie ,!!!!
Z przykrością oznajmiam, że nie będę październikową mamą...
A Wam kochane, życzę spokojnego czasu ciąży, oby was jak najmniej męczyły objawy tego jednak pięknego stanu no i oczywiście szczęśliwego rozwiązania. Ściskam mocno! [emoji813]