reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Nie wiem jak sie to robi, ale moze tak....
Utworzylam watek obok październikowych mam.. o nazwie lista mam... moze cos tam jeszcze zawrzeć?? Potem sie to zbierze do kupy

To juz wpisywac sie...... ;)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny tam są różne linki z tymi suwaczkami spróbujcie wkleić inny( tylko nie zatwierdzajcie ) dajecie podgląd i jesli będzie widoczny to bedzie widoczny pod postami:)

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny tam są różne linki z tymi suwaczkami spróbujcie wkleić inny( tylko nie zatwierdzajcie ) dajecie podgląd i jesli będzie widoczny to bedzie widoczny pod postami:)

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
Moje byly widoczne...tam w ustawien8ach. I nadal mam tam obrazki... a nie literki nawiasy etc.. mimo to nic tu nie ma... nawet probowalam sam obrazek..a nie ten kodp... i tez nic... ale moze komus sie uda ustawic....

Ostatnia edycja:
Dzis mam dzien @.... od wczoraj zero jakichkolwiek bóli jak na @.. pojawialy siee 4i 5 dni temu i cisza od tamtej pory....
Dzis wstalam z nową nadzieją... :)
Dzieci sie juz bawią...
Ostatni dzien urlopu macierzyńskiego dzis mam.... jutro maly konczy roczek.. :) czas tak szybko leci...

reklama
Po jakim czasie ten wynik? Może musisz jeszcze chwile odczekać

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry