reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Jeszcze nie wszystko stracone. Czekaj na @ jak nie przyjdzie to leć po test ale 10
W ogóle nie wiem skoro są już na rynku testy o czułości 10 to po co produkują jeszcze te o czułości 25. Powinny wszystkie być 10
mi się te o 25 przydały o tyle,z e jak jednego dnia wyszedł mi na 10 cień cienia to po 4 dniach robiłam 25mlU i wyszedł pozytywny to miałam pewnosc, ze hcg rosnie bo mniej czulszy test go wykrył :) potem oczywiscie leciałam na krew ale byłam spokojniejsza ;)

reklama
C

Córka 9 syn 6 także już będę mogła liczyć na ich pomoc , pozatym sami już potrafią się ogarnąć więc mi będzie łatwiej... A jak u Ciebie?
U mnie trudniej, bo syn 3 lata i 2 miesiace ..drugi w ta sobotę roczek kończy.... wiec mam 2 male brzdące 2014, 2017 i 2018 będzie.

U mnie trudniej, bo syn 3 lata i 2 miesiace ..drugi w ta sobotę roczek kończy.... wiec mam 2 male brzdące 2014, 2017 i 2018 będzie.
Na pewno na początku będzie ciężko ale potem będą się razem bawić, fajna taka mala różnica wieku :)
Moje to się pewnie zakumplują dopiero za 20 lat jak już dorośli będę, a wcześniej będzie " mamoooo zabierz tego gówniarza/ rę ":biggrin2::biggrin2::angry:
Ja sobie dzisiaj poleniuchowalam bo młody na wsi z tatą był , nawet suwaczek udało mi się ustawić :biggrin2:
No i byłam na becie, trzeci wynik 1383, 01 , więcej już nie udę

Ja dzisiaj dolujacy i przybijajacy dzień miałam... pierwszy raz nie potrafilam swojej dwójki okiełznać... :(
A z tylu gowy mialam ze by tu jeszce trzecie było.. i poplakalam się....
. powiedzialam jednej przyjaciółce o teście..
Drugiej przyjaciolce nie wiem jak powiedziec.. bo od 3 lat nie moga zajsc w ciaze.....a wszystlie 3 sie znamy... i glupio mi.. ona juz tez nie chce rozmawiac
. O swoich problemach.. bo sama jest przed in vitro. A jej sie nie wyplacze przeciez... ze jestem w ciazy i nie potrafie tego rozumem ogarnac, co innego jakby zaplanowane..i wystaane bylo... nie wiem czy mnie rozumiecie...ale hormony mi tak szaleja....nadal mam full emocji w glowie.. nie pojmuje tego..
Do tego od rana klocimy sie z mężem... wiec na razie.mu nie mowilam nic o ciazy..bo nie chce w taki sposob mu przekazywac info o ciąży

Szalona 29 zobaczysz jutro będziesz się cieszyć z tej ciąży, teraz na świeżo emocje biorą górę i się stresujesz. Ogarniesz się z pierwszego szoku to na pewno będziesz się cieszyć z tej dzidzi :);)

No Szalona29 Gratulacje!!
Ale jaja...czyli jednak miałaś dobre przeczucie. Chyba rozumiem twoje emocje. Dasz radę. Mnie mój młody dobija dzisiaj. Nie mam totalnie cierpliwości do niego. Ciągle coś chce, nawet chwili się sam nie zajmie. Ciągle coś gada a mi łeb pęka :( W takich momentach nie chcę więcej dzieci. A też o trójce myślałam kiedyś ale raczej się zabezpieczę bo jeśli nie będę planowała to zajdę pewnie szybko w kolejną.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny powiem tak jak np ja nie chcialam miec dziecka to bralam tabletki anty odstawilam rok temu bo.podjelismy decyzje o.rodzenstwie dla coreczki no ale sie.nie udawalo az do teraz takze nie ma co plakac tylko.trzeba wziasc sie w garsc tym bardziej ze to jeszcze duzo.czasu a wiem po coreczce jak.ona szybo staje.sie coraz starsza i madrzejsza itd na kolejny raz trzeba sie po prostu zabespieczac oczywiscie nie mowie tego zlosliwie

No Szalona29 Gratulacje!!
Ale jaja...czyli jednak miałaś dobre przeczucie. Chyba rozumiem twoje emocje. Dasz radę. Mnie mój młody dobija dzisiaj. Nie mam totalnie cierpliwości do niego. Ciągle coś chce, nawet chwili się sam nie zajmie. Ciągle coś gada a mi łeb pęka :( W takich momentach nie chcę więcej dzieci. A też o trójce myślałam kiedyś ale raczej się zabezpieczę bo jeśli nie będę planowała to zajdę pewnie szybko w kolejną.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki dziewczyny za slowa otuchy.. jestescie NAJLEPSZE :)
takich slow potrzebowalam
Mi tez leb pęka.. masakra
Dzieci śpią, powiedzialam mężowi.. ucieszyl się..ale niedowierzal... tez w szoku.. ale wygadalam sie mu... i mi ulzylo.... trzymalam to w sobie.. a teraz zeszlo to ze mnie...
Dziękuję

reklama
Dziewczyny powiem tak jak np ja nie chcialam miec dziecka to bralam tabletki anty odstawilam rok temu bo.podjelismy decyzje o.rodzenstwie dla coreczki no ale sie.nie udawalo az do teraz takze nie ma co plakac tylko.trzeba wziasc sie w garsc tym bardziej ze to jeszcze duzo.czasu a wiem po coreczce jak.ona szybo staje.sie coraz starsza i madrzejsza itd na kolejny raz trzeba sie po prostu zabespieczac oczywiscie nie mowie tego zlosliwie
10 lat zabezpieczenie było skuteczne.. raz nie zadzialalo i to akurat przed owu, teraz to se jajniki podwiaze... :)

Do góry