reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
A liedy OM miałaś?
Ja 29.12
To może I u mnie dzisiaj zarodek będzie już widoczny :)
Ja mam za niski progesteron I też duphaston ale pogadam czy na luteinę nie zmienić bo podobno u dupku ryzyko spodziectwa u dzieci płci męskiej...a I lutka chyba taniej wychodzi.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatni okres 28.12.

Nie mam jak właśnie. Ale to chyba stres. Test by coś pokazał jak by było to od ciąży no nie ?
Jeszcze mnie tak moje dziecko denerwuje. Od ponad godziny nie chce mi iść spać a ciągle się przewraca o własne nogi taki jest zmęczony...daj mi Boże więcej cierpliwości...

Może jelitowka albo jakiś wirus? Masz jakieś inne objawu ciąży?

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie mam właśnie nic. Ja nie wiem. Nigdzie nie wychodziłam nikt u mnie nie był skąd jakiś wirus ? Dalej mi nie dobrze. Na śniadanie trzy kanapki zjadłam tylko. Czekam zobaczymy co dalej będzie. Tak bym wzięła może jakieś leki a tak mam gdzieś z tylu głowy że lepiej nie

Nie mam właśnie nic. Ja nie wiem. Nigdzie nie wychodziłam nikt u mnie nie był skąd jakiś wirus ? Dalej mi nie dobrze. Na śniadanie trzy kanapki zjadłam tylko. Czekam zobaczymy co dalej będzie. Tak bym wzięła może jakieś leki a tak mam gdzieś z tylu głowy że lepiej nie
To idź jutro z rana na bhcg.

reklama
A ile ma.synek? I kiedy powinnas mniec okres ?

Do góry