reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

gratuluje :-) tez mam podobna delikatna kreseczke z wczoraj teraz musze sie.zapisac do lekarza :-)
Hej dziewczyny, u mnie też szykuje się październik o ile wszystko dobrze pójdzie. To moja pierwsza ciąża, 7 cykl starań, pierwszy z monitoringiem. Jestem pełna obaw ale mąż podtrzymujenie na duchu. Test z wczoraj [emoji4]Zobacz załącznik 837464

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 20180130_162452-1328x747.jpg
    20180130_162452-1328x747.jpg
    132,6 KB · Wyświetleń: 88
reklama
Nic szczególnego. Ból piersi ale zawsze przed miesiączką mnie bolały, ból brzucha identyczny jak ma miesiączke, no może nowość to wstawanie w nocy do toalety.

Dokladnie ja rowniez mam.tylko takie.objawy jak na miesiaczke ale nawet juz jakos specjalnie piersi nie bola i bol podbrzusza jak na okres tez sie uspokaja no zobaczymy jak.to bedzie mam nadzieje ze wszystko.ok ;-)
Nic szczególnego. Ból piersi ale zawsze przed miesiączką mnie bolały, ból brzucha identyczny jak ma miesiączke, no może nowość to wstawanie w nocy do toalety.

Wiesz co ja bede miala to samo mam corke ktora chodzi do przedszkola maz ma.firme budowlana i go ciagle nie ma bo.w calej pl robi takze bede musiala sobie jakos radzic ;-)
No to będziemy się wspierać wspólnie w tych naszych ciężkich porankach :) I pomysłach na usprawnienie logistyki :p
Ps. Mój też w budowlance zatrudniony I pracuje poza domem :/

No jasne ze tak ;-) nalezy sobie pomagac ale powiem Ci ze ja sie ciesze ze u nas bedzie 4 lata roznicy to jest idealny odstep czasu corka sama juz wiele rzeczy robi i posprzata po sobie i razem gotujemy itd ;-) damy rade
No to będziemy się wspierać wspólnie w tych naszych ciężkich porankach :) I pomysłach na usprawnienie logistyki :p
Ps. Mój też w budowlance zatrudniony I pracuje poza domem :/

reklama
Jak byłam wczoraj to powiedział zebym przyszła 9-11.02 i powinno być już widać serduszko na USG.

Do góry