Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jednak udalo sie... nawet nie prosilam.. nie pytalam..po prostu recepta ma ten e.... costam.. najnizsza dawka..Jak Endo określi Ci dawkę to sam lek przypisać może i gin i rodzinny.
Mam codziennie brac 1 raz naczczoNajmniej jest 25. Na początek może przypisać Ci 25 co drugi dzień.
No wlasnie powinno byc widac chociazby na te 70 %... ale i na nfz w poniedzialek..i dzis prywatnie ..powiedzieli obaj lekarze niezaleznie od siebie, ze na razie u mnie w kazda strone sie moze rozwianac...Ja sobie oglądałam różne prenatalne na YouTube i na wielu już w 12 tc było widać wyraźnie płeć. Ciekawe czego się dowiem w piątek... Na płeć się nie nastawiam, ale stres przed pomiarami jest...
Może nie ma reguły. Oby i u mnie przebiegło bezproblemowo.
Z poprzedniej ciąży nie wspominam dobrze. Miałam dwa podejścia. Nie pozwoliły cytryny,nie pozwoliły łyka wody, nie pozwoliły wyjść na świeże powietrze...był czerwiec...skończyło się wymiotami i ponowną wizytą w lab.po kilku dniach...ja juž się bojě powtórki.
Może pójdę do innego lab.muszę zrobić wywiad lokalny gdzie